Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a különbség a kettő között?

Mi a különbség a kettő között?

Figyelt kérdés
Mi a különbség az új IQOS Originals duo és az IQOS 3 duo között? Kinézetre teljesen egyformák, csak az újat más színekben is lehet kapni. Komolyan azért adtak más nevet ugyanannak a cuccnak, mert most meg lehet venni más színben is?
2023. márc. 17. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Le van írva mi a különbség...

Az a különbség, hogy a pen egybe van építve a töltővel, tehát nincs szükség arra, hogy kivedd a töltőből, hiszen az folyamatosan a töltőben van.

2023. márc. 17. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Amiről te beszélsz, az az IQOS originals one, kérdésem pedig az IQOS originals duóra vonatkozik.

[link]

2023. márc. 17. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi különbsèg nincs köztük,az Originals a limitàlt színeket jelöli,de tudtommal már nem kaphatóak.
2023. márc. 19. 08:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 17-én kaptam az e-mailt róla, hogy van ilyen is, és 20.-ig olcsóbban meg lehet venni. Mondjuk leírták azt is, hogy ez a termék korlátozott mennyiségben elérhető, és a dohányboltok kis részében kapható.
2023. márc. 19. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Decemberben hozták ki a két limitált színt, elmèletileg még abban a hónapban az összes elkelt, nem valószínű, hogy találsz bárhol is.

Ha esetleg akad még valahol,akkor az is beletartozik az akcióba,emiatt foglalták bele az emailbe.

2023. márc. 19. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, azt hittem ez új, köszönöm a választ!
2023. márc. 19. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Ne haragudj kérdező, akkor ezt benéztem! Bocsi!

2023. márc. 19. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Keine problem, bárkivel előfordul!;)
2023. márc. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!