Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Letüdőztem? Ha nem, akkor...

Letüdőztem? Ha nem, akkor hogyan kell?

Figyelt kérdés
2 hete elszívogatok naponta egy-egy szálat. Ma meséltem valakinek, aki több mint egy éve cigizik. Mondta, hogy mikor letüdőzi, érzi a tüdejében, hogy ott van a füst. Én nem éreztem eddig nagyon semmit a tüdőmben, csak az első pár szál kicsit kaparta a torkamat. Eddig örökké megszédültem tőle. Vékony lila pallmall-t szívtam, most vettem egy doboz kék dunhillt, de még nem kóstoltam meg, nem is nagyon kívánom. Esetleg, ha van tapasztalatotok, leírhatjátok még azt is, mennyivel erősebb a kék dunhill! 21/L
2023. márc. 14. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne tüdőzd le. Ne cigarettázz! Dobd el!

Úgy viselkedsz, mint egy 12 éves.

2023. márc. 14. 19:27
 2/5 anonim válasza:
ugy kell egy kifujod a levegot,szivsz, es veszel hozza levegot
2023. márc. 14. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Így szoktam, mint ahogy a kettes írta. Érződik, hogy nem a szájamból jön a füst, hiszen akkor egyből kijönne, mikor kinyitom a szájamat. Direkt figyeltem a múltkor. Amúgy nem szoktam nagyon cigizni, csak stresszes egy kicsit jelenleg az életem az egyetem miatt. Véleményem szerint napi 1-2 száltól függő nem leszek. Volt olyan, hogy elszívtam már 2-őt, kívantam még egyet, de inkább kihagytam, mivel iszonyat drága, meg büdös is utána a szájam, ezért nem szeretnék függő lenni.
2023. márc. 14. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy kell kell ahogy a második írja.
2023. márc. 15. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Beszívod, vársz egy kicsit, aztán mintha légzőgyakorlatot csinálnál, mély be és ki, úgy biztos sikerülni fog. 😅

Lila Pall Mall-t nem szívtam még, a kék Dunhill viszont közepes, mint az Arany Marbi... de írj majd, neked milyen volt.

Amúgy én is így kezdtem, aztán mostanában egyre gyakrabban kötök ki dohiban, mikor stresszes vagyok, szóval.. na.. 😅

2023. márc. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!