Honnan tudom hogy letüdöztem? (Többi lent)
Nem akarsz rákot kapni ezért letüdöződ téleg logikus
Amúgy meg szivod a cigit és ugyanugy levegöt veszel mintha normálisan légeznél aki nem tüdözi le csak a szájába tartja a füstöt. De inkább ne szokj rá.
Loool
Hány éves vagy? Írásod alapján nem lehetsz több 12-13-nál.
Adok pár tanácsot: Mindenképpen gyenge cigivel kezd, tehát fehérrel(Multi,Viceroy,Dunhill mindben 0,1 nikotin van)
De kezdjük az alapoktól bedugod a szádba meggyújtod a végét és amikor a szádon veszel levegőt beleszívsz lejut a tűdődbe.Érezni fogod ha lejut, mert kellemetlen lesz a torkod marni fogja, szédülni fogsz, megfájdul a fejed, talán hányingered lesz. Mindenkire máshogy hat.
Ha megérzik rajtad mondd, hogy a lépcsőházban és a suli bidiban bagóztak és átvette a bőröd a szagot.
Ha venni akarsz akkor állj meg egy tragik előtt és az első palit kérd meg, hogy vegye meg és nyomd a kezébe a pént(persze csak ha nem vagy 18).
Ja, és rejtsd el a táskádba.
De ha lehet semmiképpen ne szokj rá! Én 2 éve küzdök vele.
Sok sikert!
UI.: Egy zöld kéz jöhet! :)
Elnézést a helyesírási hibákért! Telefonról írtam.
Utolsó voltam.
Miért ne írnám le neki?
Mindenki volt fiatal, ha nem a cigit rajtegette akkor mást.
Én pl 12 évesen azt sem tudtam, hogy kell megfogni a cigit. Sőt még annyit sem, hogy mit kell csinálni vele.
14-15 évesen barátkoztam meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!