Káros az e-cigi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Még soha sem szívtam elektromos cigarettát (elfet) , és ki szeretném próbálni. Egyrészt az íze miatt is. Mi a véleményetek az e-cigiről? Káros lehet?2023. márc. 14. 15:07
2/9 anonim válasza:
minden cigi káros, teljesen mindegy milyet szívsz.
3/9 anonim válasza:
Bármilyet szívsz az csak a szervezetet szennyezi
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen, a visszajelzéseket!
2023. márc. 14. 15:22
6/9 anonim válasza:
Gondolj csak bele, nem rakhatnak bele igazi ízeket.
Különféle vegyianyagokat szívsz be porlasztva amik egyrésze felszívódik a szervezetben másik része meg lerakódik.
Minden csak nem egészséges
7/9 anonim válasza:
Persze,hogy káros.Akármit is akarnak eladni,ami füstöl,az nem az emberi tüdőbe való.
8/9 anonim válasza:
Lényegesen jobb, mint a hagyományos cigaretta. Én is ecigizek, Geekvape Legend 2-m van Zeus tankkal. Nem fulladok, nincs tőle semmi bajom. Azokra pedig ne hallgass, akik azt mondják, hogy ugyan annyira rossz/káros. Ezeknek az embereknek a média átmosta az agyát. Nem szívsz be vele semmi olyat, amit más úton ne vinnél a szervezetedbe. Persze ha nikotinosat szívsz azt nem viszed be másképp. Az e citamin acetáttal vigyázz nagyon, könnyen kaphatsz tőle Evali-t ami után jön a kórházi kezelés, antibiotikum agyba főbe.
9/9 anonim válasza:
"Nem szívsz be vele semmi olyat,amit más úton ne vinnél a szervezetedbe"
Na,erre kíváncsi vagyok...
Pontosan mik azok az anyagok,amiket nap mint nap töményen a légzőrendszerébe juttat akkor is,ha nem e cigizik?
De még ha feltételezem is,hogy helytálló amit írsz,szerinted egészségmegőrzés szempontjából mennyire logikus az,hogy "Úgyis beszívod máshonnan is,nyugodtan szívjál még rá plusszban,legalább több jut a szervezetedbe"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!