Tényleg nagyon árt a szépségnek a dohányzás? Van olyan itt aki tényleg csúnyább lett tőle?
Ismertem egy testvérpárt, 40 év körüliek voltak. A nővér nem dohányzott. A húga igen. Nem emlékszem pontosan hány éve, de huzamosabb ideje. Ő nézett ki 6-8 évvel idősebbnek…
Sokat számít a genetika. Lehet a bőrén valakinek annyira nem látszik, mint neki, de sárga fogak, esetleg ujjhegyek, büdös lehelet… a tüdőrákról nem beszélve, mondjuk az csak belül ronda.
Korábban ráncosodik tőle az ember, a fogai és körmei megsárgulnak. Én is olyanokat láttam, mint az első. 10-20 évvel többnek saccoltam a korát, aztán kiderült, hogy dohányos.
Plusz ez nem látvány, de nekem a "szépséghez" hozzátartozik az ember illata is - a büdös embereket nem látom se nem szépnek, se nem vonzónak.
Egyébként a szépséged miatt aggódnék a legkevésbé.
Hosszútávon a dohányzástól úgy fogsz kinézni mintha jóvan idősebb lennél a tényleges korodnál, hamarabb fognak ráncok megjelenni.
Ami ezeknél sokkal hamarabb szembetűnőbb lesz az a sárgás fogak, és körmök. Én nem dohányzom olyan hosszú ideje hogy ráncosodni kezdjek, de például muszáj festenem a körmöm. Nem tudom természetesen hagyni a sárga szín miatt, mert nagyon szembetűnő.
A bőr is sokall jobban ráncosodik , nagyon meglátszik egy pár év múlva.
A szomszéd asszonyom 45 éves és reggelente úgy köhög , krákog és köpköd hogy az valami borzasztó.
MAjd megfullad , de nem tudja letenni.
Nagyon látszik az arcán a sok ránc már, pedig néhány éve még egy szép nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!