Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg nagyon árt a szépségne...

Tényleg nagyon árt a szépségnek a dohányzás? Van olyan itt aki tényleg csúnyább lett tőle?

Figyelt kérdés
Én több szép arcú, és testű dohányost láttam eddig mint csúnyát. De valaki azt mondta nekem, hogy ne cigizzek mert árt a szépségemnek, miért mondhatta ezt? Ráadásul aki mondta nekem ezt ő is cigizik és jól néz ki.

2023. márc. 12. 07:43
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Ismertem egy testvérpárt, 40 év körüliek voltak. A nővér nem dohányzott. A húga igen. Nem emlékszem pontosan hány éve, de huzamosabb ideje. Ő nézett ki 6-8 évvel idősebbnek…

Sokat számít a genetika. Lehet a bőrén valakinek annyira nem látszik, mint neki, de sárga fogak, esetleg ujjhegyek, büdös lehelet… a tüdőrákról nem beszélve, mondjuk az csak belül ronda.

2023. márc. 12. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A nikotin meg az 1000 más anyag, ami a cigarettában benne van, sejtméreg. Károsítja az összes szervet, ideértve a bőrt, agyat, keringést, tüdőt, szájat stb, rákkeltő. A dohányosok bőre összeaszik, folyamatosan büdös. Mikor majd egy kórházban haldoklasz, erősen meg fogod bánni, hogy nem hagytad abba, amikor még tudtad volna.
2023. márc. 12. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Korábban ráncosodik tőle az ember, a fogai és körmei megsárgulnak. Én is olyanokat láttam, mint az első. 10-20 évvel többnek saccoltam a korát, aztán kiderült, hogy dohányos.

Plusz ez nem látvány, de nekem a "szépséghez" hozzátartozik az ember illata is - a büdös embereket nem látom se nem szépnek, se nem vonzónak.

Egyébként a szépséged miatt aggódnék a legkevésbé.

2023. márc. 12. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávon a dohányzástól úgy fogsz kinézni mintha jóvan idősebb lennél a tényleges korodnál, hamarabb fognak ráncok megjelenni.

Ami ezeknél sokkal hamarabb szembetűnőbb lesz az a sárgás fogak, és körmök. Én nem dohányzom olyan hosszú ideje hogy ráncosodni kezdjek, de például muszáj festenem a körmöm. Nem tudom természetesen hagyni a sárga szín miatt, mert nagyon szembetűnő.

2023. márc. 12. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a kinézet miatt agódsz arra is van okod 40 éves korban már aki dohányzik kb 60 nak néz ki. Én 50 vagyok soha nem dohányoztam és 38 nak néznek, barátnőmet aki dohányzik Ő is 50 éves szegényt meg 60 felettinek.Azt vettem észre 35 éves korig nem látszik senkin hanem csak később
2023. márc. 12. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A bőr is sokall jobban ráncosodik , nagyon meglátszik egy pár év múlva.

A szomszéd asszonyom 45 éves és reggelente úgy köhög , krákog és köpköd hogy az valami borzasztó.

MAjd megfullad , de nem tudja letenni.

Nagyon látszik az arcán a sok ránc már, pedig néhány éve még egy szép nő volt.

2023. márc. 14. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj, ez azért az "internetet is látott már" korosztályon még nem látszik meg... de nyugdíjasokon már igen. Kérdés, érdekel-e, hogy 70 évesen 80-nak fogsz kinézni, vagy szarol bele?
2023. márc. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!