Tényleg annyira rossz/káros dolog a dohányzás? Hiszen gyomor panaszokra még valamikor az orvos is dohányzást javasol. Miért szokták mindig a dohányzást mindenért fő bűnősnek mondani?
"Hiszen gyomor panaszokra még valamikor az orvos is dohányzást javasol."
. Ki?
"Régi időkben is dohányoztak az emberek mégis sokáig éltek, boldogabbak is voltak."
. Ezt valamivel alá tudod támasztani?
"Interneten is minden szart elhisznek az emberek azért tart itt a világ."
. Mint pl. azt, hogy régebben az emberek boldogabbak voltak? Bocs...
"Mindenki okosabb akar lenni a másiknál,"
:)
Ne haragudjon meg senki, hogy idemásolom egy korábbi válaszomat, de párszor már találkoztam ezzel a kérdéssel és nincs kedvem annyit gépelni és a véleményem sem válltozott:
A dohányzás az elmúlt 50 év sosán vált olyan ártalmassá mint amilyen ma. Ez annak köszönhető, hogy a dohányosok túlnyomó része gyárilag mérgezet dohány füstjét szívja müanyag filteren keresztül.
-Napjainkban a dohányt úgy szüretelik, hogy amikor eléri a megfelelő érettségi állapotot, akkor lepermetezik az egész ültetvényt gyomirtóval. A növények meghalnak, kiszáradnak a napon és máris jóval egyszerűbb a feldolgozás ami során további vegyszerekkel kezelik, amik a gyomirtóval együtt benne maradnak a dohányban.
-A füstszűrők általában müanyagból készülnek, hő hatására olyan anyagok szabadulnak fel belőlük (benzol, nitrozamin stb...) amiket a müanyaggyártás során használnak.
Tegyük még hozzá, hogy régen a városi levegőben lévő szállópór koncentráció töredéke volt a mainak.
3. Igaza van, minden úgy van ahogy írja.
De a 4.-nek is igaza van.
Minden tele van vegyszerrel, aroma fokozóval, mesterséges anyagokkal.
A napraforgót is felégetik permetezéssel és egy nap alatt lehet aratni, mind " megérett", nincs benne zöld és félig érett sem.
Van pofájuk úgy hirdetni hogy az étolaj egészséges!!!
De a tápokban is ott van a húsfokozó amitől nagyon hamar meghízik az állat.
Na és ez se ürül ki belőlük hanem így dolgozzák fel és eszik meg az emberek a húsfokozót.
Ennyi kövér és elhízott ember nem volt soha sem.
RÍgen az idős emberek akik szinte csak szalonnát , kolbászt és hasonlókat ettek, alig voltak 60 kilósak.
Nekem nagyapám amikor ette a saját vágású szalonnát, tepertőt azt mondta hogy ebben van az erő fiam.
És bizony igaza volt , mert reggel evett egy darabot és délig tudott kaszálni, kapálni vele.
Most próbálja meg valaki ezt a pizzával, hamburgerrel vagy bármivel , 2 óra mulva kiszédül a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!