Hány szál cigarettát ajánlott elszívni 24 évesen?
Akkor én bizonyítom. Kb. 10 éves voltam, amikor apukámnál aludtam. Egy szobában aludtam Apával, aki olyan függő volt, hogy még közvetlenül elalvás előtt az ágyban is cigizett, és amint kinyitotta a szemét reggel még ágyban fekve rágyújtott. Egy éjszaka után, másnap reggel baromi rosszul voltam, olyan mérgezést kaptam, hogy 2 napig hánytam, szédültem, semmit nem tudtam enni, és összességében kb. 1 hét volt, mire teljesen meggyógyultam. Nem szerettem Apához járni, mert akkor utána mindig hajat kellett mosnom stb. Aztán amikor már szinte egyáltalán nem mentem, és mondtam neki, hogy a benti cigizés miatt, onnantól rászokott, hogy csak kint a kertben gyújt rá.
Sosem dohányoztam (pedig az egész családom igen, illetve Anya 2 éve szokott le), és mindig arrébb állok, ha mellettem gyújt rá valaki.
27N
Jótékony hatás????
Mi lenne benne a jótékony?
Max ha kátrány meg nikotin helyett multivitamin van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!