Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány szál cigarettát ajánlott...

Hány szál cigarettát ajánlott elszívni 24 évesen?

Figyelt kérdés
Tehát ami még nem árt meg a szervezetnek és jótékony hatással is bír.

2023. márc. 6. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem nyert bizonyítást, inkább nézz utána!
2023. márc. 6. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Akkor én bizonyítom. Kb. 10 éves voltam, amikor apukámnál aludtam. Egy szobában aludtam Apával, aki olyan függő volt, hogy még közvetlenül elalvás előtt az ágyban is cigizett, és amint kinyitotta a szemét reggel még ágyban fekve rágyújtott. Egy éjszaka után, másnap reggel baromi rosszul voltam, olyan mérgezést kaptam, hogy 2 napig hánytam, szédültem, semmit nem tudtam enni, és összességében kb. 1 hét volt, mire teljesen meggyógyultam. Nem szerettem Apához járni, mert akkor utána mindig hajat kellett mosnom stb. Aztán amikor már szinte egyáltalán nem mentem, és mondtam neki, hogy a benti cigizés miatt, onnantól rászokott, hogy csak kint a kertben gyújt rá.

Sosem dohányoztam (pedig az egész családom igen, illetve Anya 2 éve szokott le), és mindig arrébb állok, ha mellettem gyújt rá valaki.

27N

2023. márc. 6. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként bizonyítást is nyert már kb. 50 éve.
2023. márc. 6. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem.
2023. márc. 6. 17:34
 15/17 A kérdező kommentje:
De azt olvastam, Winston Churchill is egész életében dohányzott, napi több szivart is elszívott hosszú évtizedeken keresztül, mégis 90 évig élt.
2023. márc. 6. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Jótékony hatás????

Mi lenne benne a jótékony?

Max ha kátrány meg nikotin helyett multivitamin van benne.

2023. márc. 7. 06:43
 17/17 anonim ***** válasza:
27%
4 szálat
2023. ápr. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!