Mármint tudom, hogy káros a dohányzás, viszont kérlek titeket ne azon vitázzunk mennyire ez vagy az vagyok.
Úgy gondoltam kipróbálnám a cigit, s jó lenne valamilyen tanács elsőnek milyen fajtát érdemes venni. Régebben már kínáltak néha cigivel, de talán egszer ha elfogadtam, többször nem. Akkoriban még nem igazán érdekelt.
Semmilyen. De tényleg, nem értem, milyen választ vársz. Milyen cigi szerinted az, ami ajánlott? :D Kevésbé káros? Mindegyik káros, és a gyengébbekről úgyis idővel átszoksz az erősebbekre, meg ha elszívsz minden nap akár csak egyet is éveken keresztül, annyira mindegy lesz, hogy mivel kezdted. Ez nem olyan, mint a súlyemelés, hogy van kezdő meg haladó szett.
2023. jan. 10. 17:46
2/14 anonim válasza:
Elsőnek cigi-rágó...majd maradj is annál! 🙂
És most komolyan is!!! Ahogy az első írta, ahhoz nem kell több!
2023. jan. 10. 18:37
3/14 anonim válasza:
Semmilyen.
2023. jan. 10. 19:30
4/14 anonim válasza:
Megbánod még a napot, amikor elkezdted. Nem most, majd 10 év múlva.
2023. jan. 10. 19:53
5/14 anonim válasza:
Kék Szofi,vagy kék Multi.én ezt a kettőt ajánlom
2023. jan. 10. 20:16
6/14 anonim válasza:
marlboro touch
2023. jan. 10. 21:22
7/14 Kapucni003 válasza:
piros malbi, szinte mindenki ezzel kezdi, mert csak erről hallottak. személy szerint borzalmas, de legalább lehet eltántorodsz a cigizéstől.
2023. jan. 10. 22:46
8/14 anonim válasza:
A létező legszarabbat ajánlanám neked, okkal. De melyik az? Ja, az összes.
2023. jan. 11. 02:00
9/14 anonim válasza:
Akkor nem mondom az ártalmait, a rákot és a többieket, de gondolj az árára is, ha rászoksz egy idő után simán elmegy napi egy doboz, az már most 2.000 Ft és még emelik. Havi 60 ezer Ft, évi 720ezer Ft, mennyi minden másra jó lenne ez az összeg.
2023. jan. 11. 15:11
10/14 anonim válasza:
Analóg cigi nem menő, káros, büdös, drága....
Ha nem elég a tüdödnek a káros levetőt szívnod a városban, akkor elektromos cigarettát tudom mondani. Viszonylag olcsó a fenntartása, nem okoz visszafordíthatatlan károkat a tüdödben és az odáig elvezető úton (alergia kivétel), nikotin nélkülit szívsz, akkor nem is kattansz annyira rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!