Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elsőnek milyen cigi ajánlott?

Elsőnek milyen cigi ajánlott?

Figyelt kérdés

Mármint tudom, hogy káros a dohányzás, viszont kérlek titeket ne azon vitázzunk mennyire ez vagy az vagyok.

Úgy gondoltam kipróbálnám a cigit, s jó lenne valamilyen tanács elsőnek milyen fajtát érdemes venni. Régebben már kínáltak néha cigivel, de talán egszer ha elfogadtam, többször nem. Akkoriban még nem igazán érdekelt.

2023. jan. 10. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

9. Az ám jóval többrbe kerül attól.

Én amikor bagóztam, szinte minden héten ráesett a parázs a pólómra és azt is venni kellett.

Meg az öngyujtót is vagy elhagytam vagy csak ott hagytam valakinél és rögtön kellett venni másikat.

Meg ha dohányzik az ember sokall hamarabb megiszik valamit a rossz szájíze miatt. Egy feles vagy egy sör hogy elnyomja a bagó ízt.

Szóval iszonyú sokba kerül a dohányzás.

2023. jan. 12. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:
20%
Vegyél IQOst van benne minimális nikotin de azzal nem lehet rá kapni,de vannak nikotinmentesek is ami tealevélből készülnek,dohánymentesek az kevésbé káros. A rendes dohány az mind káros nem ajánlott rákapni. Büdös,beszív mindent,köhögsz tőle,sárgul a fog,persze te tudod. De én nem tanácsolnék dohányt. Nekem iqos van sokkal jobb.
2023. jan. 16. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Én cigiről tértem át iqosra júniusban. 1 hónapja nem szívtam egyiket sem, de talán az iqost még többször megkívántam azóta, mint a sima cigit. Szerintem ugyanúgy rá lehet szokni. A szokásra ugyanúgy, mint a nikotinra amit tartalmaz. Egyébként én abból többet is szívtam mint a cigiből, pedig azzal akartam leszokni. :D
2023. jan. 19. 07:52
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
Én a nikotinmentesre nem tudok rá kapni,csak ha magamtól szívom.
2023. jan. 19. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!