Asztmásnak szabad cigizni? Ha nem szívok olyan sokat csak napi 4 szálat az baj?
Kicsi gyerekkoromban asztmás voltam, hörgőtágítót meg ilyen xarokat szedtem évekig. Aztán jobb lett, már nem fulladtam be óránként, pár év alatt még a pipát is elhagytam.
17 évesen nagylegényvagyok nekiálltam cigizni, 1,5év cigizés után az egyik reggel úgy befulladtam hogy majdnem beledöglöttem, azóta megint fújom a pipát. Így cigizzen aki asztmás..
Én fél éve szívok napi fél/egy dobozzal asztmásként. Most jutottam el arra a szintre, hogy mindenképp le kell tennem mert így pár éven belül nekem kampec, a tüdőgyógyász is megmondta nekem, most is alig kapok levegőt, folyamatos tüdőbajaim vannak, nagyon gyenge az immunrendszerem. Egyik ismerősömnek, aki már egy éve bagózik szó szerint azt mondta a tüdőszűrőn a doki, hogy "Ez katasztrófa!", szerencsétlen anyja elsírta magát. Nekem is kínszenvedés lesz leszoknom erről a szarról mert körülöttem mindenki dohányzik, először megpróbálok átszokni az e-cigire aztán teljesen letenni.
Asztmás vagy és cigizni akarsz? Én a SAJÁT tapasztalatomból K**VÁRA nem ajánlom, hogy rászokj! Mégis rászoksz? Tedd azt, de szopni fogsz miatta nagyon durván, csak mint én. Mindenki azt csinál az életével amit akar. De itt vagyok elrettentő példának. Szóval ha akarsz, tedd azt. De nagyon ráb**zol. 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!