Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért vannak egyben eldobva...

Miért vannak egyben eldobva az utcán a Neo márkájú cigaretták?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat látni az utcán belőlük "szűzen".

Sok hajléktalan a hozzá való eszköz nélkül meggyújtja és úgy szívja.

Nem lesz tőlük valami bajuk?

Miért dobják el az emberek őket egészben, vagy csak úgy néz ki mintha egészben lenne, mert az eszköz úgy hevíti, vagy mit tudom én.

Válaszokat előre is köszönöm!

2023. febr. 17. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincsenek elszívva teljesen. Mármint el vannak szívva, csak annyira nem szétszívva, amikor már eltűnik.

El kehet szívni igen öngyújtóval meggyújtva, de azt nem tudom mennyire lehet károsabb. Egy kicsit beszédül tőle az ember kb ennyi, de van akik szerint van egy csomó káros egyéb cucc is benne amik elégnek ha meg van gyújtva. Majd idővel talán kiderül...

2023. febr. 17. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam neot gyújtóval meggyújtottam és elszívtam de nem nagyon jött belőle semmi normális füst.
2023. febr. 18. 06:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A Neo nem meggyújtásra való. Rá is van írva, hogy ne gyú
2023. febr. 23. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Fck elküldte hamarabb.

Hogy ne gyújtsa meg.

Ezeket a Glo-ba beletéve felhevítve kell fogyasztani. Maga a dohánytöltet is csak pár cm benne. És ennek a belseje fényes papír mint az alufólia égni sem tud rendesen.

2023. febr. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!