Anyukádék mitszoltak amikor lebuktál a cigivel?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 19:55
3/11 anonim válasza:
semmit.tiltani úgy se tudják,azt kész.
15 voltam.
4/11 anonim válasza:
apá már az nap este cigivel kinált anyám viszont pipa volt mert utálja magát a cigit meg persze 14 voltam azota is cigizem és bár néha meg-meg jegyzik h lekellene szoknom de attol ugyanugy veszik ha megkérem rá őket sőt szo nélkül rágyujtok elöttük már megszoktam én is ők is
5/11 anonim válasza:
basszátok meg... én 1 hónapig nem mehettem sehova...
14 voltam
6/11 anonim válasza:
én 15 voltam amikor megtudták...nem szóltak semmit igazából,csak anyám kérdezgette h mennyit szívtam el meg ilyenek...
meg,a szokásos,h szokjak le...
úgy tudják h februárba leszoktamXD
7/11 anonim válasza:
13 voltam. :$
Apu haragudott érte (ő láncdohányos egyébként)
Anyu meg közölte, hogy nem örül neki de tiltani úgysem tudja. Mai napig nem tudja. ;)
8/11 anonim válasza:
Semmit, orultek, hogy nem drogozok :D
Bar... xd
9/11 anonim válasza:
hát semmit mivel nemcigizek:Déssztem teis hagyd abba mert tönkre teszed vele magad
10/11 anonim válasza:
Anyám talált egy doboz cigit, amit haverom hagyott ott nálunk, azt hitte az enyém, és egy ollóval kettévágta keresztbe. Aztán mikor megint jött a haverom, akkor így odaadtam neki a 2 fél cigit. Hát nagyon boldog volt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!