Elképzelhető hogy amiatt alszok sokkal többet, mert nem cigizek már?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hete hogy volt egy elég komoly mandulagyulladásom (ki is kell majd szedetni hamarosan), akkor enni-inni se bírtam, cigizni meg végképp nem. Próbáltam már máskor is nem cigizni, de pár nap után ingerlékennyé váltam, most a betegség miatt ez a szakasz átugródott, már egyáltalán nem hiányzik a cigi. Viszont délutánonként elég sokat alszom, meg este is. Régebben is szoktam délután aludni, de egy ideje már csak nagyon ritkán ment, most meg minden nap, viszont már sok, szinte átalszom az életem. Ez lehet a cigi letevésének mellékhatása, vagy inkább a mandulagyulladás utóhatása?2023. febr. 9. 13:44
1/3 A kérdező kommentje:
31 éves vagyok, ha ez számít valamit.
2023. febr. 9. 13:45
2/3 anonim válasza:
31 évesen (illetve mindenkor kisgyermekkor után) állítólag nagyon, nagyon-nagyon fájdalmas dolog - amennyire tudom - a mandulaműtét. Én a helyedben - ha orvosilag nem kifejezetten indokolt - akkor nagyon-nagyon-nagyon, kétszer is, háromszor is meggondolnám a kivetetését.
3/3 A kérdező kommentje:
Ki akarom vetetni, meg a kórházban is azt mondták nagyon ajánlják hogy vetessem ki. 13 éve volt egy időszak, egy év alatt legalább 10szer gyulladt be de nagyon durván, most is hasonló volt, akkor kellett volna kivetetni, mert akkor is mondták. De a mostani is rettenetes volt, nem akarom újra átélni.
2023. febr. 9. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!