Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 25 év körüliek, mennyit...

25 év körüliek, mennyit cigiztek egy nap? Hány éve kezdtél el dohányozni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Tizenévesen szakmunkás suliban kezdtem cigizni.lógott a számból állandóan.ha buli (alkohol is volt)2doboz elment harminc évesen kártyapartin el fogyott a cigim be is rúgtam.másnap nem kívántam a cigit nem vettem.következő nap:ma sem veszek.és le is szoktam ennek már több mint 10 éve.nem mondom hogy ne begóz.te dolgod
2023. jan. 16. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Én 25 éves vagyok pont. 17 évesen lettem alkalmi cigizős (csak buliban 1-5 szál), aztán 18 évesen rászoktam egy hét alatt, és azóta cigiztem. Egy ideig tekertem a cigit, ott nem számoltam mennyit szívok. 5 éve dobozost szívok, napi háromnegyed-másfél doboz között ingázott az 5 év alatt. Egy éve kb lecsokkentettem napi fél dobozra, aztán márciusban 1 hétre abbahagytam, és azóta napi 4-7 szálat szívtam, decemberben már 4 napra volt elég egy doboz. Január 4-én szívtam el az utolsó szál cigim, de jelenleg azt érzem az a napi 4-7 volt az én adagom és nem tudom meddig fogom bírni nélküle. :D
2023. jan. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!