Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért köpködnek egyes dohányosok?

Miért köpködnek egyes dohányosok?

Figyelt kérdés
Én is dohányzom erősen de nem értem, ennyire rossz a dohány íze? Bírom mikor társsaságban odaköpnek egy méreteset két percenként a földre.
2023. jan. 16. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem minden dohányos szervezete működik hasonlóan.
2023. jan. 16. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
A kezdö dohányosoknál elég gyakran jelentkezik a fokozott nyálelválasztás (a nyál tisztito funkcioja miatt), ezt kiköpik. (Na most jön a csavar!) Aki megszokta, hogy köpköd, annál meg állandosul(-hat) a fokozott nyálelválasztás. A kör bezárult!
2023. jan. 16. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de krákogást, meg a köhögést sem értem. (dohányzok)
2023. jan. 16. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Én ha sokat dohányzom egyszerre szoktam öklendezésig köhögni.
2023. jan. 16. 14:14
 5/5 anonim válasza:

Én nem dohányzom, és alkoholt is csak ritkán fogyasztok, de olykor (főleg ebéd után, mindegy mit eszem), olyan hatalmas nyálgombóc keletkezik a torkomban, hogy muszáj megköszörülnöm. Igaz én kulturáltan lenyelem és nem kiköpöm. Ez utóbbi szokás (a krákogás és minden más gusztustalankodás mellett) már inkább az intelligenciaszintet reprezentálja.

Hogy nálam miért van ez nem tudom, valószínűleg csak ilyen a testem, de engem is zavar amikor ebédelünk egy jót a kollégákkal és nem tudok velük beszélni a hatalmas slejmgolyó miatt a torkomban... -_-

2023. jan. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!