Hogyan rakjam le a cigit?
Akkor először is kezdd ott, hogy gondolkozz el. Tényleg le akarod tenni? Ha igen, hát cselekedj úgy. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem tégy a saját gondolataid szerint. Ha megkínál valaki, mondd nyugodtan, hogy most teszed le, meg mondd a baráti körödnek is, hogy ne kínáljanak, mert abba szeretnéd hagyni. Nincs utolsó szál, meg még egy doboz van itthon, stb., fogd meg most, ami van otthon, és tépd szét vagy tudtom is én, ha úgy jobban megy(szerintem jobban mehet úgy). Legközelebb, amikor esetleg megkívánod, jusson eszedbe, hogy te nem élsz ilyenekkel, és csinálj valami mást(nem arra gondoltam, hogy kezdj el enni vagy ilyenek, hanem olvass könyvet, nézz filmet, tanulj, stb., találd föl magadat). Ne gyújts rá többé és kész, valamint ami nagyon fontos, hogy NE FOGLALKOZZ MÁSOKKAL. Majd írd meg, hogy megy.
17/F
"ammúgy még csak 16 vagyok, de nem kérek kommmenteket, hogy mért cigizek ilyen korban, mert sajnos ezvan 3 éve."
miért osztod meg velünk hogy 16 éves vagy, ha nem akarsz kommenteket hogy miért cigizel ilyen korban? *facepalm*
Középiskolában én is rászoktam,de az érettségi után egyik napról a másikra egyszerűen nem gyújtottam rá.
gondolj bele,mennyi pénzt költesz,tulajdonképpen hülyeségre...engem ez inspirált.azóta eltelt pár év,és rendesen rosszul leszek a cigifüsttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!