Füvezek. Van valami mondani valód?
Kerüld a mohóságot és ha már nem adod meg a császárnak ami a császáré, legyél nagyon óvatos
a rendőröknek szép statisztikák kellenek sok sikeresen felderített üggyel/elítélhető gyanúsítottal
amiről két ember tud az már nem titok
a szakirodalom amire szükséged lesz több ezer oldal
az illegális cuccok piacán nincs minőségbiztosítás
ha baj van a személyiségeddel azt a fű se gyógyítja
a hivatalos álláspont a "kábítószerekkel" kapcsolatban kissé logikátlan de ennek kellő érzékeltetéséhez a fent említett szakirodalomra kellene hivatkoznom...
olvass utána, tudásból sose elég
hát igen :D egyre érdekesebb lesz
igazábol véleménym szerint az ide látogatók jelentős százaléka szív, ez a hasonló kérdésekre adott válaszokból kiderült számomra . legjobb tudásom szerint ez a legbiztonságosabb drog , még a legális alkoholtól is többen halálra itták magukat, de ezt a fűvel lehetetlen megcsinálni, mert előb alszol el, mint hogy elérd a halálos adagot.
Van egy kis mondanivalóm.
A budapesti rendőr főkapitányságról vagyok, és a kérdés alapján le fogunk nyomozni. Megtalálunk, és börtönbe viszünk. Minimum 10 évet kapsz, ha elmondod a díler nevét, akkor csak 5-öt. A börtönben meg tudod mi vár rád...
Nna... nem tom bevetted-e, de nem hagyhattam ki :D
Amúgy az a mondanivalóm, hogy ne szívj, mer hülye leszel. (Mondjuk aki szív, az már hüülye :D)
ja , félig meddig be vettem , de ez esetben egy rendőr sem lehet biztos egy ilyen kérdés alapján abban , hogy az illető télleg tép-e , vagy csak poénkodott , mivel unatkozott :D
gondolom az aktuális feljelentő rendört gondolom lekúrná a felettese , ha potyára mennének ki házkutatni
Vagány vagy ! Anyád tudja ?
Amúgy tényleg nem gáz 300féle mérget egyszerre benyomnod a tüdődbe.
Tényleg nagyon vagány.
Persze semmi bajod nem lesz tőle csak 1-2 hét a kiürülési ideje a szervezetből, szóval tök egészséges.
De hát te ezekkel biztos tisztában vagy, hogy így felvállalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!