Van itt olyan, aki csak ritkán cigarettázik, de tudja tartani és nem szokik rá mindennaposan? (alkalmi dohányos)
köszi a választ!
egyébként egyik haverom úgy csinálta, hogy valami gyengébb cigivel kezdte és minden nap 2 szálat max. most már pár év alatt ott tart, hogy csak a cigi erősségén változtatott és fekete Dunhill-t szív de ugyanúgy 1-2 szálat csak egy nap és ezt is már több éve tartja. kb legdrágább cigiket szívja meg legerősebbet de nem költ rá pár ezer forintnál többet havonta és nem is roncsolja vele a szervezetét se annyira. :D
A fekete dunhill nem épp gyenge :D
Ha már muszáj, tényleg válassz valami gyengét, vagy alternatív módot, pl vape-t. De ezt ne akard :) én két éve leszoktam a normál cigirol, azóta a szagát se bírom, brutal mi minden van benne.
Másrészt mindegy, a nikotin megteszi hatását. Ő se fog itt megállni :) Baromi függő cucc. Saját példa :)) én is alkalmi dolognak szántam .
Nekem sikerült az alkalmi több, mint 10 évig.
Megvolt a kellő önuralom, edzettem és láncdohányosként nem volt összeegyeztethető a kettő, szóval nekem is kitartott hónapokig egy doboz mentolos cigi (az volt a kedvenc).
Aztán csúnyán leserultem, azóta mindennap cigizek, úgy 7-8 szálat, de élvezeti értéke egy-két szálnak van csak.
Nagynénim csak a reggeli kávéhoz gyújt rá, ezt huszonéveskora óta tartja, szerintem 70 plusszosan nem fog nála elharapózni. Úgyhogy vannak, akik meg tudják állni és érdemes is. Amit írtak kommentben, az erősséget váltogatni is jó ötlet. Ha beteg vagyok, stb, eltelnek hetek is nélküle, semmi kedvem rágyújtani(mint most is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!