Ha 2-3 hetente elszívok egy szivart akkor rá tudok szokni?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy én 4 hónapig enyhe snüsz függő voltam, és mostanában egyik barátom felajánlott egy szál szivart, ha 2-3 hetente elszívok egyet ilyen baráti összejöveteleken akkor milyen valószínű hogy visszaszokok?2022. okt. 21. 10:31
1/5 Zcom09 válasza:
Há ezt nehéz megmondani, ennyi idő alatt a nikotin teljesen kiürül a szervezetből és a felépült tolerancia is megszűnik. Viszont én azt mondanám, hogy így is kialakulhat valamilyen szintű függőség, ami fogékonyabbá tehet, hogy megint elkezdj dohánytermékeket fogyasztani. Viszont nem járna komoly elvonási tünetekkel.
4/5 anonim válasza:
Nem. Én minden héten elszívok 1-2 szálat és nem vagyok függő.
5/5 anonim válasza:
Rá tudsz.
6 éve elkezdtem szivarozni és 1-2 havonta elszoktam szívni 1 szállal.
Nikotinéhségem nem szokott lenni, viszont kb 1,2 hónap elteltével mindig egy gyenge hiányérzetem támad időnként, hogy de jó lenne elszívni egy szállal.
(főleg az ízek és a szertartás az ami hiányzik ilyenkor)
Úgyhogy ha ilyen rendszerességgel gyújtasz rá ha nem is fizikailag, de lelki függőség sajnos ki tud alakulni.
(de ez valamilyen szinten emberfüggő is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!