Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség a különböző e-cigihez való porlasztó típusok között?
Gondolok itt RPM, RPM2, RTA, LP2 és még sok más fajta van, de nem tudom, hogy melyik mire jó, vagy mi a tulajdonsága.
Szeretnék átállni iqosról elektromos cigire, viszont mielőtt választok szeretnék ezekkel tisztában lenni.
Van a youtube, ecigis weboldalak, fórumok.
3 oldalt nincs kedvem idepötyögni...
(szóval nem itt, nem így kéne érdeklődnöd)
Mutatni (is)kéne és leírni kb. 3 oldal lenne,
úgy, hogy szerintem nem kéne megsértődni.
Másképp fogalmazva: rengetegféle van.
Kezdésnek mindenféleképpen cserélhető
porlasztósat ajánlanék.
(nekem sem sikerült azonnal megtalálni az "igazit")
Először döntsd el DL vagy MTL.
Ahogy a #4 is írja, döntsd el hogy DL (direkt tüdőre) vagy MTL (szájba slukkolva aztán tüdőbe) szeretnél e-cigizni.
A 0,8-1,2 Ω-os porlasztók MTL felhasználásra vannak, 15-25W között kell üzemeltetni.
A 0,6 Ω-osak már inkább szűk DL, az 0,15-0,30 pedig már full DL, 50-60W körül üzemelnek.
Kiválasztod a számodra szimpatikus készüléket (én kezdésnek a Voopoo valamelyik POD rendszeres készülékeit ajánlom, olcsó és jó ízeket ad vissza) aztán meglátod melyik fajta gőzölés jön be.
Általában adnak hozzá kétfajta porlasztót alapból, egy DL és egy MTL-re valót.
Mondjuk nem 3, hanem 30 oldalt lehet erről írni, úgyhogy én is azt javaslom szánd rá az időt, és keresgélj a témában. Van magyar videó is rengeteg a yt-on.
Amiket felsoroltál RPM LP2 stb. azok a Smok-nak a saját porlasztói, minden gyártónak megvannak a saját jelöléseik a porlasztóikra. Szóval nem ezeket kell nézni, hanem amit már fentebb is írtam, hogy DL vagy MTL használat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!