Hány évvel előbb hal meg egy 10 évig dohányzó személy? (Napi 20 szál)
Ja mint a Covid halálokét...
Ti még komolyan elhiszitek ezeket a statisztikákat?
Piaci harc eszközei csupán...
A koleszterin is 30 évig káros volt, meg azonnali infarktust okozott!
Az én faterom kb katonaság óta dohányzott 69 évig élt, akkor is infarktus vitte el nem tüdőprobléma.
Én cigifüstbe nőttem fel, csak 2-3 évet bagóztam felnőttként huszonévesen (előtte csak passzív szenvedőként).
Nagymamám 93 évet élt életében háromszor szült, nagyapám aki szerintem szintén bagós volt 75 évet.
Apám egyik testvére 71 évig élt a másik bátyja 82 évig, és az idősebb nem dohányzott csak.
Mindhárman infarktusban haltak meg...
Nagyapám meg kezeletlen lágyéksérvben halt meg...
Nem tudom ez mennyi támpontot ad...
Nem gondolod hogy ez ritka hülye kérdés?
HA meg hal valaki, akkor nem tudjuk hogy mikor halt volna meg ha ...
Utolsó: 😂😂😂
Nem, nem gondolom, hogy hülye kérdés. Sok helyen olvasni, hogy a cigi hány évvel rövidíti meg az embereket életét. Kíváncsi voltam személyes tapasztalatokra, hogy ki hány évig élt úgy, hogy mellette erős dohànyos volt.
17
Nem lehet tudni a választ rá, hiszen ha valaki egyértelműen a cigi miatt hal meg, akkor honnan tudnánk, hogy mennyit élt volna még cigi nélkül, ha feltételezzük, hogy BÁRMIKOR baleset vagy más betegség érheti?
Nagyanyám pl. 66 évesen öngyilkosságban halt meg, 20 éves korától láncdohányos volt. Na most hány éves koráig élt volna, ha nem lesz öngyilkos és hány éves koráig, ha nem dohányzik? Az anyukája 92 évesen halt meg.
15
"Az én faterom kb katonaság óta dohányzott 69 évig élt, akkor is infarktus vitte el nem tüdőprobléma.
...
...
Apám egyik testvére 71 évig élt a másik bátyja 82 évig, és az idősebb nem dohányzott csak.
Mindhárman infarktusban haltak meg..."
Tehát a 3 fiútestvér közül a legidősebb nem dohányzott, ő 82 évig élt, a középső testvér 71, a legfiatalabb (az apukád) 69 évig élt, ők dohányoztak.
Amúgy a dohányzás nem okoz infarktust? Kérdem nagyon tudatlan dohányosként.
Csak a lényeg maradt le: tehát az a testvér, aki nem dohányzott, 10 évvel élte túl a dohányzó testvéreit.
19-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!