Milyen módszerrel tudtatok leszokni a dohányzásról?
Annyi féle módszerről olvasni. Nikotinpótlás, kudzu gyökér, biorezonancia, akupunktúra... Nektek mi bvált be?
Olyan válaszokat, hogy 'akaraterő', meg 'lhatározás', meg 'fejben dől el', nem kérek, köszönöm, mert nem akarom egy darab szranak érezni magam amirét nekem nem megy csak úgy magamtól.
Valamiért túl akarod értékelni saját magadat, olyan, mint ha még meg is nehezítenéd a dolgokat azzal, hogy te kőkemény dohányosnak vallod magad. Igen, ez sok, de ne tegyél keresztbe magadnak pluszban azzal, hogy tudatosítod magadban, hogy neked nagyon nagyon nagyon nehéz leszokni.
Én is hasonló cipőben voltam, beteg lettem, és közölték, hogy ha így folytatom, elég hamar temethetnek a gyerekeim. Aztán fogtam, egyik napról a másikra letettem, és nagyon rossz volt, de idővel kiürült a nikotin a szervezetemből, és sokkal jobban vagyok.
Tedd le te is, nem fogsz belehalni, akkor sem, ha azt érzed. Találj egy hobbit, amit akkor csinálhatsz, amikor a cigihez nyúlnál. Igyál olyankor teát, szopogass cukrot, igyál sok folyadékot, és ha tényleg nagyon nem bírod, akkor használj különböző erősségű niquitin tapaszt. Viszont előbb-utóbb azt is el kell hagyni a teljes mentességhez, csak azzal legalább nem károsítod mindenedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!