Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezhet az, hogy a dohányzás...

Létezhet az, hogy a dohányzás miatt nem hizok, valamint attól fájnak az izületeim? Hogyan hat a dohányzás ezekre a dolgokra?

Figyelt kérdés

25F 170 cm 46,6 kg vagyok.

A BMI teszt szerint sovány vagyok.Valóban az vagyok?

2022. okt. 1. 00:50
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Kórosan.
2022. okt. 1. 01:06
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon. Én is vékony gyerek voltam, de 46 kiló talán 15 évesen utoljára.

Hízni elsősorban étkezés miatt nem hízol, kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz. Ezt persze okozhatja a dohányzás, ugye köztudottan csökkenti az étvágyat. Azon se lepődnék meg ha az ízületfájdalomban is szerepet játszana. Leszokást ajánlanék, mert különben nem lesz szép vége.

2022. okt. 1. 02:07
 3/9 anonim ***** válasza:
29%

Ha hízni akarsz, akkor:

1. Hagyd abba a dohányzást, mert egy fasság! Most még úgy tűnik, hogy bagatell dolog, de idővel sírni fogsz, hogy miért nem gondolkodtál hamarabb.

2. Google kép kereső: egészséges ételek. Átnézed a kiadott lehetőségeket és azokból próbálsz magadnak egy normális kajálást összeállítani.

+vitamin kiegészítés nem ártana.

A kalóriát engedd el, hülyeség! Annyi értelme van, hogy ha egészségesen eszel, akkor kb-ra be lehet lőni vele a hízáshoz szükséges bevitelt, nagyon átlagos esetekben. Én pl. egy ideje olajjal 1.5x annyi kalóriát viszek be, mint előtte fehér rizzsel és mégis 10 kilót fogytam. Szóval nem valami pontos.

2022. okt. 1. 05:00
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Létezhet.
2022. okt. 1. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
46 kg én 20 évesen voltam utoljára, nőként. 170 cm magas 46 kg-os férfi az súlyosan alultáplált kategória.
2022. okt. 1. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
158 centimmel és 51 kg súlyommal sovánny vagyok nőként.. Férfiként háát.. Az vagy. Vérkép esetleg volt mostanában?
2022. okt. 1. 16:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen volt. Rendben van vele minden
2022. okt. 1. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alkat kérdése is.
2022. okt. 1. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor lehet érdemes lenne a cigit letenni. Lehetséges nálad elnyomja az étvágyat.
2022. okt. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!