Félek a ráktól nagyon -nagyon, de imádom a dohányzás minden formáját! Mit tegyek? Több lent. 18 éves vagyok.
Mindennap szívok e-cigit. Analóg cigit nem szoktam sokszor szívni pont azért mert félek a ráktól. Csak kéthetente egyszer gyújtok rá egy szál piros westre. Miért félek nagyon a ráktól? Vagy napi pár szál cigitől se lennék az nem? Nem mindenki lesz rákos még 50 év cigizés után sem nem?
Nagymamám rákos volt, de meg gyógyult.
Ez olyan, hogy valaki végigdohányozza az életét, és 100 évesen valami teljesen másban hal meg, mást meg 40 évesen elvisz a dohányzás.
Viszont ezt nem lehet előre látni. Neked kell eldöntened, hogy a dohányzás megéri e azt a kockázatot, hogy ideje korán meghalhass miatta.
Ha félnél tőle nem dohányoznál :) Szomszédom meghalt 41 évesen gégerákban, 15 év dohányzás után.
A legjobb barátom öregapja pedig 71 évesen, 55 év masszív sodrós bagó után :D
Pueblo cigit vagy más olyan cigit szívj amin az alábbi szöveget látod "adalékmentes "
A többi cigit amire ez nincs ráirva különböző plusz vegyületekkel túrbozzák , de amúgy maga füst is rákkeltő .
Lehet kapni külön pueblo dohányt vegyél hozzá barna cigipapírt és festékmentes tip papírt meg szűrőt de a legjobb ha nem dohányzól , ha ilyen keveset szívsz akkor biztos abba tudod hagyni .
A pszichológia szerint azért szívód a cigit mert ezt akarod ,ha majd tényleg nem akarod szívni akkor nem is fogsz dohányozni...;)
Maradj az eciginél, simát nincs értelme így (se) szívni. Vagy tedd le mindkettőt, az a legjobb. Én is szerettem a dohányzást, de hidd el, nem éri meg. Találj másban örömöt.
Igen nem mindenki lesz rákos, bár ha családban már volt rá példa, az nem jó jel.
Nemcsak a ráktól van okod tartani, a dohányzás még sok más módon ártalmas az egészségre. Szív- és érrendszeri betegségeket, keringési problémákat, impotenciát, gyomorfekélyt, krónikus bronchitiszt, COPD-t okozhat, a fogakat és az ínyt sem kíméli.
Nem mellesleg az évekig, akár évtizedekig tartó dohányzás rengeteg pénzt visz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!