Milyen színű bondok vannak? A színek mit jelentenek?
EZT OLVASD EL:
Figyelj kedves hogyishívnak. Én mindig is Bondot szívtam így tudok válaszolni a kérdésedre. Az utánuk lévő szám: nikotin, kátrány, szén monoxid
1. fehér Bond: nagyon gyenge 0.1; 2; 2
2. Sárga Bond (Bond Fresh): ez is gyenge, de sztem az íze is szar 0.4, 4, 4
3. Szürke Bond (Bond Fine): Én általában ilyet szívok, ha nem akarsz annyi szart szívni meg ha nem bírod az erőset ezt javaslom! Ez jó! 0.6; 6; 6
4. Kék Bond (Bond Lights): Hát figyelj. Ez a Bondok közül az egyik legkelendőbb bár sztem egy kicsit ratyi, meg van benne guargumi. 0.7, 8, 9
5., Piros Bond (Bond Classic): Ez egy nagyon erős cigi, én ilyet csak néha szívok, de nem rossz. Megjegyzem ez az egy Bond szénszűrős tehát a szűrője piros. :) 0.8, 10, 10
Ez az egyik legtöbb fajtával rendelkező cigi, ezt már csak a Szofi előzi meg, mert abból annyi van h én se tudom:)
Hát haver, remélem hogy segítettem és ezek alapján már eltudod dönteni hogy melyikre van szükséget! Sok sikert!
szürke - gyenge erősségű
kék - közepes erősség
piros - legerősebb
van a zöld ami mentolos az a szürke és a kék közé tehető erősségben.
17:42 bocs muszály beléd kötnöm
a piros bondnak 10 8 10 nempedig 8 10 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!