Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigi jó kezdésnek?

Milyen cigi jó kezdésnek?

Figyelt kérdés
Gyengével jobb kezdeni vagy erősebbel is lehet? Melyikeknek van jó íze? Írhattok konkrét fajtát is h mi jó. Olyat meg h rossz és egészségtelen az összes nem kérek, nyugi tudom én is.

2022. szept. 19. 13:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Egyiknek sincs jó íze. Füst ízű.

Ne szokj rá, mert ha egyszer rászokik valaki, akkor nagyon nehéz leszokni.

Tapasztalatból mondom, sajnos én már többször leszoktam, de sose lett eddig még végleges.

2022. szept. 19. 13:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Semmilyen!!! Ne legyél hülye!

De ha gyengét akarsz, akkor kék Austin vagy bármelyik fehér.

2022. szept. 19. 13:47
 3/17 anonim ***** válasza:
Talán olcsó cigire jobb rászokni, mint drágára és rossz cigire nehezebb rászokni, mint finomra. Kérd a legolcsóbbat. Mire kell ez neked?
2022. szept. 19. 15:27
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Hiába akarjátok lebeszélni itt, ha rá akar gyújtani, akkor úgyis rá fog, meg minek ez az álszent dolog...

Kérdező, ha rendes cigit akarsz akkor Piros Marlboro. Jó hosszú duplaslukkokat kell szívni és letüdőzni, meg amikor kifújod a füstöt, utána rögtön szívd a következő slukkot, hogy jólessen. Ha kifújás után levegőt veszel, azzal csak felhigítod és nem lesz élvezetes. Elég durván rá lehet szokni így, mi is így voltunk, de tudjátok, fiatalság bolondság, imádtunk cigizni, minden pillanatát élvezte a társaság. Aztán okosan döntöttünk, 20-as éveink végén leszoktunk végleg, jött a család, gyerekek, és teljesen más szempontok kerültek előtérbe.

2022. szept. 19. 15:30
 5/17 anonim ***** válasza:
Én a leggyengébbeket nem ajánlom nincs meg az az élvezeti értéke.én a kék,világoskék Szofit ajánlom.Ha lány vagy akkor vmi vékonyat
2022. szept. 19. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok....annyit még hogy a Szofinak egyedi és elég karakteres íze van.
2022. szept. 19. 18:56
 7/17 anonim válasza:
Milyet vettél, hogy tetszett?
2022. szept. 19. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Nah milyen volt az első....?
2022. szept. 19. 21:15
 9/17 anonim válasza:

Kezdésnek valami gyengébb rövidet ajánlok, Marlboro Gold például. Ezek tökéletesek arra, hogy kipróbáld a dolgot, aztán ha tetszett és megszoktad egy kicsit, akkor válthatsz valami erősebbre. Nekem személyes kedvencem a Marlboro Red ha az ízét nézzük (bár ez elég erősnek számít), illetve ahogy előttem is mondták a Szofinak is van egy karakteres íze.

Ha pénz szempontból nézzük talán a sötétkék Camel vagy az Austinn Red van a legkorrektebb áron, amik még azért a "szívható" szinten vannak.

2022. szept. 19. 22:18
 10/17 anonim válasza:
A gyenge ártalmasabb.
2022. szept. 20. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!