Ha reggel iskola előtt elszívok egy szál cigit akkor azt délután lehet még érezni rajtam?
#12 te ütöd a lovat? Tudod amit a pálcával csinálnak az nem igazán ütés, nem nagyon fáj a lónak. Az ostorral meg nem a lovat csapják, hanem a levegőt.
Amúgy neked miért fáj az, hogy ő cigizik? :D Nem kötelez rá, hogy te is csináld, sőt a közelébe se kell menned :D Az ő élete, had csessze szét úgy ahogy akarja :D
Nem, nem ismertem a szólást, bocsi :D
Ismétlem, senki nem kötelezhet rá, hogy egy dohányos közelébe menj, és ha zavar a szomszéd (gondolom panelházra értetted, kertesházban nem ér el odáig a füst) szólj a megbeszélésen. Ha az se működik, akkor sajnálom. De azért egy cigit elszívni nem több maximum 10 percnél, utána kimehetsz a teraszra :D
A kávézók területén általában tilos a dohányzás, ha nálatok mégsem, tuti találsz olyat, ahol igen :DD
A társadalombiztosításos dologban igazad van, de irónikus, én pont több egészséges dohányost ismerek mint egészséges nem dohányos, pedig a dohányos-nem dohányos ismerőseim aránya nagyjából ugyanannyi :D
Nálunk legjobb tudásom szerint a CBA-ban is lehet kapni cigit :D Bár nagyjából egy éve nem voltam ott, lehet, hogy azóta változott.
Hát, nem tudom merre laksz, de nálunk van egy iskola, ami előtt heti ötször elmegyek, és a diákok 95%-a cigizik (a maradék ötből 4,5 füvezik, a maradék 0,5 meg nem csinál semmit) mégse cigifüstben megyek végig az utcán.
A kávézók, éttermek nagyrészében pedig nincs is kijelölt dohányzóhely, külön ki van írva, hogy öt méteres körzetben tilos a dohányzás (ez még mindig felénk). Vagy van akkora terasz, hogy ha az egyik felében dohányoznak, akkor a másikban nem érzed.
Nem azt mondtam, hogy a nem dohányzóknak kell kerülgetnie a bagósokat, erről szó sem esett.
Nem áll minden utcában 10 ember cigivel, én általában 10 utcánként szoktam találkozni egyel. Vicc nélkül, van egy széles gyalogosfőút ahonnan szinte bárhova eljuthatsz, és elvétve szoktam látni egy-egy embert cigizni a padokon vagy az utcasarkon. Ebből kifolyólag ha nincs kedvem szagolgatni a füstöt (mert van olyan fajta amitől hányingerem van) és éppen arra akarok menni ahol az emberke áll vagy ül, akkor arra a három másodpercre amíg elmegyek mellette nem veszek levegőt. Azt azért még ki lehet bírni :D
Persze, megértem a te álláspontodat is, és nem kötekedni akarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!