Nincs olyan szer, amitől mindenki függő lesz. Olyan van, amitől 99,99%, de az ugye nem 100.
Meg ez amúgy is csak akkor derülne ki, ha mind a 8 milliárd ember kipróbálná. Addig nem tudjuk, hogy mindenki függő lesz-e.
2022. aug. 25. 22:34
3/10 anonim válasza:
Nagyon kevesen szoknak rá pár használat után, majdnem mindenki rekreációs célra használja csak.
Mint minden JÓ dologra, erre is rá lehet szokni, de a cigit kipróbáló emberek sokkal nagyobb arányban lesznek függők, mint a kannabiszt kipróbálók.
2022. aug. 26. 16:38
4/10 anonim válasza:
Ha van jobb dolgod mint egész nap füvezni akkor nem fogsz rászokni, egyébként nem lehet úgy rászokni mint a gyorsra vagy a kólára de ha rákapsz és jó ideig csinálod minden nap akkor kicsit rossz kedved lesz ha abba hagyod és nehezebben alszol el.
2022. aug. 28. 23:41
5/10 anonim válasza:
A kóla meg a hamburger is tönkreteszi a szervezetet.
Érdemes lenne kriminalizálni. De dzerintem a 3 műszak, és a napi 8 óra gyárban is káros. Érdemes lenne törvénynek tiltania.
Az tilos, hogy valaki füvezzen és kipihenje magát, akkor legyen a gyári munka is tilos. Meg tiltsák be a minimálbért, mert nem lehet ilyen árak mellett rendese megélni.
2022. aug. 29. 22:50
6/10 anonim válasza:
Bekapsz egy hambit, iszol rá kis kólát, rágyujtasz egy jointra és végül is elkezded jól érezni magad. Még kis pálinkát kitöltesz magadnak és már feküdhetsz is lefelé.
2022. szept. 1. 12:47
7/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, nekem is egy csomó ismerősö van aki néha rágyujtott egyre, de nem szoktak rá.
2022. szept. 1. 12:57
8/10 anonim válasza:
"Bekapsz egy hambit"
Eddig oké, óvodások is esznek a mekiben.
"iszol rá kis kólát"
Ezt is mindenki issza. A cukormentes kicsit károsabb, de ez van, valaki, aki pl cukorbeteg, vagy fogyókúrzók csak ezt tudják inni, nincs vele baj
"rágyujtasz egy jointra"
mivel nem káros, ezért ezzel sincs baj.
"Még kis pálinkát kitöltesz magadnak"
Ezzel sincs baj.
2022. szept. 2. 15:17
9/10 anonim válasza:
Nem. Én pl. sokszor nem is kívánom pedig van betárazva. Persze valamikor meg nagyon jól tud esni.
2022. szept. 3. 15:17
10/10 anonim válasza:
A marihuánafüggők túlnyomó többsége önmagát félrediagnosztizáló dohányfüggő. egyébként nem dohányzik csak a dzsointsodráshoz használt dohány miatt érez kényszert a rágyujtásra, ami egy újabb spangli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!