Napi szinten tubákolok, jó pótcselekvés, és ha unalmas napom van, akár kb 10-15 szer is tolom egy nap. Egy 10g os doboz nekem 4-5 napig tart ki. Lehet túl sokat csinálom, lehet túl sokat szippantok fel egyszerre.
Nekem mindegy, te fizetsz érte minden tekintetben.
2022. aug. 24. 12:40
2/9 anonim válasza:
Csináld csak. Később majd meglesz a következménye a "menő" viselkedésnek. És csak magadnak köszönheted majd.
2022. aug. 24. 12:45
3/9 A kérdező kommentje:
Légyszíves, az válaszoljon akinek van tapasztalata. Én úgy gondolom, hogy a tubákolás a nikotinbevitel egyik legegészségesebb formája(tudom hogy nem egészséges). Semmi panaszom nincsen, tudok sportolni, futni, jól érzem magam, csak az orrdugulás esténként...
2022. aug. 24. 12:48
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos elég kevés cikk foglalkozik a tubákolással, és annak következményeivel, így onnan nem nagyon tudok informálódni, csak olyan emberektől, akiknek van tapasztalatuk a témával kapcsolatban.
2022. aug. 24. 12:50
5/9 anonim válasza:
A burnót, vagy angolos ( tobacco ) magyaros néven tubákolas is ugyanúgy veszélyes mint a hagyományos cigaretta.
Arc üreg daganatot, koszorú érszűkület, szívgyengülést okozhat. Orr rákot nem, mivel az orrnyálkahártya folyamatosan tisztul. Kezdő tubákolóknal heves tüsszentesek fordulhatnak elő, innen ered az " egészségedre " is, ami beépült a szokásokba.
Az orrdugulás nem normális, és szinte biztos, hogy a tubákolaskor ez egy allergén reakció a szervezet részéről.
2022. aug. 24. 13:03
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdemi választ! :)
2022. aug. 24. 13:06
7/9 anonim válasza:
Esetleg ha alternatívát keresel, ajánlom a snüsszt.
2022. aug. 24. 14:21
8/9 anonim válasza:
#5-nek igaza van. Nekem is bedugul az orrom a tubáktól, de senki mást nem ismerek, akivel ez ugyanígy van. Szerintem egyszerűen ne használd, nagyon nem tudsz ellene mit tenni, az orrsprayk hosszútávon tönkreteszik a nyálkahártyát.
Mondjuk tényleg kegyetlen sokat tolsz, lehet, hogy kevesebbtől ez nem lenne így.
2022. aug. 26. 16:41
9/9 anonim válasza:
ilyen mennyiségnél már normális szentem ,hogy nem kér belőle többet a szervezeted. Szentem ne használd tovább. nem vagyok anti dohányos szimplán csak utálok minden függőséget mert már túl sokban volt részem. amúgy ezt az orrdugulást meg allergiát nekem hejre rakta vagy 2 füves cigi. meg anyám migrénét is. (nem drogos az anyám stressz miatt vissza szokot a cigire aztán tekertem egy dohis zöldeset neki). Szóval nem buzdítalak füvezésre de ettől függetlenül van hogy helyre rázza az embert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!