Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a károsabb az e-cigi...

Pricsi23 kérdése:

Melyik a károsabb az e-cigi amibe a folyadékot kell rakni vagy a rendes hagyományos cigaretta?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 02:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%
Mikor anyukám feküdt a kórházban oxigénmaszkban, és úgy is csak 68%-ig tudták már a véroxigént feltornászni, akkor a mellette fekvő román nő őrjöngeni kezdett, kitépte magából az infúziót, az oxigént, és a katétert, és kirohant a folyosóra. Kiabált tört magyarsággal, hogy adjanak gyógyszert. A nővér mondta neki, hogy itt fog megfulladni. Azt a hörgést, amit produkált! Nem tudom elfelejteni, visszatérő rémálom a haláltusája. Egy horror. Elkeseredett küzdelem a sors ellen. Szép koraőszi nap volt, besütött a Nap a kórterembe, hallatszott kintről az emberek nevetése, meg gyerekzaj. Kiküldtek a kórteremből, mert meztelenül fetrengett a román nő a légszomjtól, ahogy visszahozták, lejött a hálóinge, és lógott belőle egy elszakadt cső a lába közül. Anyu csendben halt meg, és úgy érezte utolsó napjaiban, hogy jobban van, már nem fullad. De a feje felett a monitoron az a 60% oxigén, és 108-as pulzus fekvés mellett, vészjósló volt. Ha már menthetetlen volt, legalább ezt a horrort ne látta volna utolsó napjaiban! 14 évesen ha nem gyújt rá a közösség nyomására, akkor még élne. Más időskori betegsége még nem kezdett kialakulni, megélte volna a 100 éves kort.
2023. ápr. 30. 08:04
 22/24 anonim ***** válasza:

Részvétem anyukád halála miatt.

Ugye azért tisztában vagy azzal, olyanok is meghaltak a covid fertőzés miatt akik életükben nem gyújtottak rá.

2023. ápr. 30. 08:38
 23/24 anonim ***** válasza:
22 persze! Ő a covidot sem kapta el, jó volt az immunrendszere. Dohányzás miatt visszafordíthatatlan tüdőbetegsége alakult ki, COPD. A füsttől. A kórteremben csak ilyen betegek voltak, nem covidosok. Mindenkit próbálok lebeszélni a cigiről, ha már őt 30 évig nem tudtam. Inkább az elektromos, de a legjobb a semmi.
2023. ápr. 30. 18:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Bocs, félreértettelek. Amit leírtál, azt hittem covid osztályon volt.
2023. ápr. 30. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!