Hogy lehet a dohányzásról leszokni?
Figyelt kérdés
Meg kulfoldon szoktam ra, vmennnyire, kb. 5 szalat szivtam naponta es igazabol nem is nagyon fogott meg.
Utanna, mikor kikerultem abbol a baratikozossegbol nem is kivantam tobbe.
Sajnos itthon ujra olyan kozegbe kerultem (kb. egy ev utan), ahol rendszeresen dohanyoztak korulottem, de en sajatmagamtol szivtam veluk, nem volt kenyszerites.
Majd kikerultem ebbol a korbol is, de a dohanyzas vmilyen szinten a veluk toltott jo emlekekre emlekeztettet. Mostmar 10 szal legalabb kell per nap es most tenylegesen kivanom. Kb. tudom szabalyozni ha video jatekkal foglalom le magam, de nem sokaig. Hogy tudnek visszaterni a helyes utra?
2022. jún. 15. 16:39
2/4 anonim válasza:
Még most letudnál könnyen szokni, de már később amikor elszívod az egy dobozzal , na akkor már sokall nehezebb.
4/4 anonim válasza:
Próbálkozz nikotinpótlással, ha úgy sem megy, orvosi konzultációt követően vareniclin felírása is szóba jöhet a későbbiekben. Emellett rendszeresen mozogj, pl. kocogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!