Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Káros egy papír elszívása?

Káros egy papír elszívása?

Figyelt kérdés

Nos haverokkal hülyéskedtünk , és betekertünk egy sima papírlapot , meggyújtottuk , és "szívtuk". Mivel még cigizni se cigiztünk soha , ezért még a szánkba se mertük venni a füstöt.

Szerintetek nyugodtan a szánkba szívhatjuk a füstöt?

És egyáltalán károsabb az?

Eztazért kérdezem , mert tök jó poén :D

És teljesen úgy néz ki mintha cigiznénk , csak nincs semmi káros anyag (szerintem)

2010. szept. 18. 16:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
De káros bakker, telemegy a tüdőd szeméttel, égéstermékkel, rákkeltő korommal, stb.
2010. szept. 18. 16:34
 12/29 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a cigire írtam, hogy nehogy rászokj, mivel előtte meg azt írtam, hogy akkor már inkább próbáld ki, ha ennyire érdekel, de csak ésszel.
2010. szept. 18. 16:35
 13/29 anonim ***** válasza:
káros, még a cigiben is a papír a legkárosabb. van még kérdés?
 14/29 A kérdező kommentje:

És ha egy papírzsebkendőnek , egy rétegébe ,belecsavarunk valamit , (pl , egy szétszáradt almát) , az még talán elmegy?

CIGI SZÓBA SE JÖHET

15/29 anonim ***** válasza:

Úgy látszik nem érted, hogy minden égett anyag füstje káros. Sőt, még az égett étel is rákkeltő hatású, csak enyhén.

A tüdődnek semmi szüksége koromra, az iparosodás kezdetén az emberek a nagyvárosokban tömegesen hullottak a füst és korom miatt a levegőben.

2010. szept. 18. 16:37
 16/29 A kérdező kommentje:
Hát akkor , talán a vizipipa , de azt meg csak otthon lehet
2010. szept. 18. 16:38
 17/29 anonim ***** válasza:
az mehet
2010. szept. 18. 16:40
 18/29 anonim ***** válasza:
A vízipipa füstjében meg nagyságrendekkel több a szénmonoxid, múltkor olvastam a neten. Az is méreg. De te tudod...
2010. szept. 18. 16:41
 19/29 A kérdező kommentje:

Amúgy én ezt az egészet csak kíváncsiságból ,gondolom , nem azért mert menő.

Meg cigivel ki se szolgálnának.Egyébként én most leírom ,hogy 14 éves vagyok , cigizni nem szeretnék

Mondjuk lehetőségem sincs rá mert nincs dohányos a családban

2010. szept. 18. 16:43
 20/29 A kérdező kommentje:

Tanúlság:

Az életben minden szokás méreg.

"Az élet a legjobb méreg"

2010. szept. 18. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!