Legalizálnátok a füvet?
Talán. Nem ástam bele mélyebben ennek következményeibe, mert nem foglalkoztat a téma. De tapasztalataim szerint a fű még mindig jobb hatással van az emberekre, mint az alkohol, vagy egyes gyógyszerek. És ezek megvonási tünetei is ide tartoznak. Viszont ez is addiktív szer. Nem vehető félvállról. Ha legális lenne, akkor is lehetne korlátok közé szorítani a beszerzését, árusítását, stb.
Szerintem meg lehetne oldani, és nem biztos, hogy rossz lenne.
Igen, jó lenne minden nap legálisan szívni. Jó lenne ha lehetne kapni minden dohányboltban is szívni való marihuanat. Nem értem miért ilyen begyöpösödött az ország vezetése hogy nem legalizálja, máshol érdekes tudták legalizálni.
A fű gyógyszer nem okoz bajt az embernek főleg ha mértékkel szívja.
Szklerózis multiplex betegként mondom, hogy én nagyon szeretném! Két lépésben tenném:
- Először orvosi célú felhasználásra engedném a THC hatóanyagú gyógyszerek felírását,
- Csinálni kellene hatástanulmányt, meg felmérni bizonyos dolgokat, hogy egyáltalán akarja-e a magyar társadalom, feltétel rendszert kialakítani, és miért ne? Jöjjön a fű! Hát ez egy gyógyszer! (Ha jól használják)
,, akarja-e a magyar társadalom?"
A magyar társadalom azt fogja megszavazni, amit a propagandában a szájukba adtak.
Sokan nem értik, hogy a legalizáció nem arról szól, hogy bátorítod a fogyasztást. A legalizáció azt jelenti, hogy kontrollt szerzünk felette.
Most magyarországon egy 15-16 éves gyerek sokkal könnyebben tud füvet venni, mint cigit. Ez azért van, mert a trafikokat nagyon szigorúan szabályozzák.
Ugyan ez kéne, csak a drogokra is. Ezzel mindenki nyerne:
- A fogyasztó bevizsgált cuccot kapna
- Új munkahelyek jönnének létre: termesztök, gyártók, eladók
- Az állam is plusz pénzre tenne szert a jövedelemadókon meg az áfán
- Pontosabb képet kanánk a fogyasztókról
- Visszaszorítanánk a feketepiacot, így a kábítószer köré épülö bizniszböl eltünnének a bünözök.
- Kontrolálhatnánk, hogy ki férhet hozzá, így pl sokkal kevesebb gyerek érhetné el ezeket a drogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!