Cigi vagy Glo? Ezen dilemmázom.
Már régóta cigizek, leszeretném rakni, nem megy. Hallottam a Gloról vettem is egyet.
A dilemmám az, hogy kb egy doboz cigit elszívok egy nap, és már kialakult, hogy köhögök tőle, feljön a trutyi. Gyenge cigit szívok, kb 0,2 a nikotintartalma.
Szóval vettem egy Glot, és hozzá való cigit, de azok mind 0,6- osok, szóval jóval erősebb. Viszont elvileg, ha ezt használom, abbamarad a köhögés, és nem köhögök fel trutyit.
Kapar is, úgy köhögök töle, mintha életemben először gyújtanék rá. Azt írták többen, hogy hamar hozzá szoksz, és akkor már nem lesz ilyen hatása.
Ha a Glot használom, akkor hozzászoktatom magam sokkal erősebb cigihez, ha maradok a simánál, köhögök mint a fene. Úgy érzem csöbörből vödörbe.
Tapasztalatok, vélemények?
Valaki a gloról könnyebben le tudott jönni mint a sima cigiről?
Rendes cigit szoktam szívni. Volt iqos-om. Pár napja vettem glo-t. Sokkal jobb az iqos-nál, ég és föld. Most a cigi nem is kell (iqos mellett majd' megőrültem érte).
Ha viszont köhögsz akármelyiktől, akkor legjobb lenne teljesen elhagyni.
A cigiről a legkönnyebb leszokni. Nekem minden héten sikerül.😂 😂 😂 😂 😂
Viccet félretéve tényleg nem eget verő mutatvány. Májusban múlt 30 éve, hogy letettem a piával együtt, mert ezt is, azt is túlzásba vittem. Némi akaraterő kell, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!