Ha tehetnéd, leszoknál a cigiről?
Az ér ha azt mondom, hogy törekszem rá, hogy abszolút rá se szokjak? :) Ez eddig sikerült is.
21/L
szia én 13 éves korom óta cigizek/tem (ok: egész család cigizett, haverok, szar gyerekkor) viszont ha én akarom akkor egyik napról a másikra le tudom rakni...
bár én tudom magamról, hogy ennek igen erős oka kell hogy legyen. tudom most nevetni fognak sokan, de már kétszer leszoktam:D:D tudom ezt ne mondjam ha visszaszoktam.
16 évesen elhatároztam hogy akkor szokok le ha terhes leszek. 3 éve ez meg is történt, amint pozitív tesztem lett egyik pillanatról a másikra fogtam és kidobtam a fél doboz cigimet.
hogy mikor és miért szoktam vissza? akkor amikor megtudtam, hogy nem fejlődik, nincs szívhang és még az is lehet, hogy rákos vagyok... amikor ezt mind egy vizsgálat alatt tudtam meg, akkor az első utam egy boltba vezetett ahol cigit vettem.
most két hete műtötték a lábam és megmondták, hogy nem cigizhetek a műtét után. eddig sikerült betartani és így két hét után már nem is hiányzik. remélem most sikerülni fog véglegesíteni
23L
Utolsó: Nagyon okos ember lehetsz.
Nem is szokok rá, olyan undorító.
És egyébként az a lány, aki írta, hogy terhes lett, és nem fejlődött,(nem akarok senkit riogatni, nem biztos), de lehet hogy a cigitől van.
Nem, mert elvezem, mert jol esik reggel a kave melle, jol esik egy nagy eves utan, vagy csak a haverokkal, kartyazas kozben...stb.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!