Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Detralexet megelőzésnek?

Detralexet megelőzésnek?

Figyelt kérdés
Ha nincs érrendszeri problémám, viszont dohányzom, ami növeli az érszűkület kockázatát, elkezdek Detralexet szedni, abból lehet gond? Van itt köztetek olysn dohányos, aki érszűkület megelőzése céljából szedte/szedi a Detralexet?
2022. máj. 8. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan kérdezed???

Gyógyszert ok nélkül szedni igen hülye ötlet, több károd lesz belöle, mint hasznod. Ha egyelöre nincsenek gondjaid, akkor miért akarod mérgezni a szervezetedet még ezzel is????

Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, akkor azokra is elkezdesz prventiv másokat szedni?

Ha elkezdesz Detralexet szedni, sokkal többet ártasz magadnak, mint a dohányzással!

2022. máj. 8. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, komolyan kérdeztem, és nem értem miért kellett nekem esned?
2022. máj. 8. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem az első vagyok, de gondolom azért "esett neked" mert hülyeséget akarsz csinálni. Ha ennyire érdekel az egészséged, ne dohányozz, amúgy is, az érszűkület legyen a legkisebb gondod a cigivel
2022. máj. 8. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindjárt kezdj el egy kemoterápiát is, a tüdörák megelözésére! Legalább annyi értelme van, mint gyógyszert szedni még nem létezö problémára!

Az elsönek tökéletesen igaza van, semmi, de semmi sem indokolja a gyógyszerszedést, csak ez IS beteggé tesz, nem CSAK a cigi.

Ha tényleg érdekel az egészséged, akkor a cigit hagyod abba.

2022. máj. 10. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
A detralex igaz, hogy gyógyszer, de vény nélkül kapható, és az erősségét nézve elég lópikula. Ahhoz, hogy a visszerekkel elkezdjen valamit csinálni, beszedhetsz kb. 5-10 dobozzal. Szerintem 1-2 ember a műanyag kajákkal több szart visz be a szervezetébe.
2022. dec. 20. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ha elkezdesz Detralexet szedni, sokkal többet ártasz magadnak, mint a dohányzással!"

Huha, van sötétség a fejekben.

Detralex hatóanyaga diozmin+heszperidin, ami citrusfélék héjából kinyert flavanon-glikozid. Kb. annyira ártasz magadban, mint egy multivitaminnal.

2023. máj. 11. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!