Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő után esik jól a...

Mennyi idő után esik jól a cigi újra?

Figyelt kérdés
Kb fél, háromnegyed óránként szoktam rágyújtani de mikor cigizek nem érzem azt a jó érzést mint reggel az első szál ciginél. Mennyi ideig ne gyújtsak rá hogy olyan jól essen mint reggel? Szerintetek másfél óra elég?
2022. ápr. 29. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
2 óra sztem kell legalábbis nekem kell 2 óra ahhoz hogy újra olyan jól essen a cigi mint reggel.
2022. ápr. 29. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Csak úgy bátortalanul: esetleg mi volna, ha kikísérleteznéd?
2022. ápr. 29. 18:59
 3/8 felkelhetetle ***** válasza:
25%
Te is tudod, hogy le kellene szoknod róla, börtönben tartod a tested, függő vagy.
2022. ápr. 29. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Én óránként szoktam rágyújtani, mindegyik jól esik. Olyan jó mint a reggeli másik nem lesz, hacsak nem annyit vársz mint amennyit aludni szoktál.
2022. ápr. 30. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:
2-3 óránként.
2022. ápr. 30. 00:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Tartsál pár nap szünetet.
2022. ápr. 30. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívod elég mélyen, azért nem esik olyan jól... Jó hosszú duplaslukkokat kell szívni és letüdőzni, meg amikor kifújod a füstöt, utána rögtön szívd a következő slukkot, na akkor jól fog esni! Ha kifújás után levegőt veszel, azzal csak felhigítod és nem lesz élvezetes. Elég durván rá lehet szokni így, mi is így voltunk, de tudjátok, fiatalság bolondság, imádtunk cigizni, minden pillanatát élvezte a társaság. Aztán okosan döntöttünk, 20-as éveink végén leszoktunk végleg, jött a család, gyerekek, és teljesen más szempontok okoznak örömet.
2022. máj. 1. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem majdhogynem 24 óra. Lehet hogy laza dohányos vagyok, de ha ennyi idő megvan, kicsit kiesek a téridőből, olyan jó
2022. máj. 18. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!