Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányboltba kiszolgálnak...

A dohányboltba kiszolgálnak ha 17 éves vagyok? Fekete bőrkabátba, fekete bőr csőnaciba és magassarkúba megyek be kérni egy doboz arany marbit.

Figyelt kérdés
Ha elkérik a személyimet meg megmondom hogy 18 vagyok, de most járt le a személyim és holnap után megyek újat csináltatni csak elfogyott a cigim és muszáj volt bejönnöm venni egy dobozzal.

2022. ápr. 23. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Rád férne
2022. ápr. 23. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem 15 éves korom óta kiszolgálnak, amit eléggé bánok, mert anyám küldött mindig, hogy neki vegyek, aztán így meg rólam gondolták, hogy bagós vagyok.
2022. ápr. 23. 19:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Van ahol kiadják minden extra nélkül, van ahol mindenkitől kérnek személyit. Az viszont biztos, hogy ha kérnek akkor csak azt fogadják el, sztorikat meg kifogásokat nem.

Ki kell kísérletezni, ha nem csak egy bolt van a környéken azt tuti találsz egyet ahol vesznek. Vagy beküldhetsz idősebbeket is akár.

Ja és szerintem már nincs olyan, hogy vaníliás vagy ízesített cigi.

2022. ápr. 23. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ízesített cigarettát már nem árulnak pedig az erdei gyümölcsös marbi milyen jó volt
2022. ápr. 23. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Talan szivarkabol meg van valami izesitett, de azok nagyon erosek szerintem. Meg az izuk se tul jo.
2022. ápr. 23. 20:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Már abból sincs minden ilyet be szüntettek
2022. ápr. 23. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szar lehet a mostani gyerekeknek, nekünk mèg lehetett cigit, piát venni 18 èves kor alatt is.
2022. ápr. 24. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már hogy ugyan abban a boltban, ugyan az az eladó egyszer nem kérte el a személyim, aztán pár hét múlva meg igen. Szóval én ezzel nem kísérleteznék, inkább kérj meg valakit, hogy kérje ki neked aki bemegy. Ízesített cigi pedig már sajnos nincs sehol.
2022. ápr. 27. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!