A dohányboltba kiszolgálnak ha 17 éves vagyok? Fekete bőrkabátba, fekete bőr csőnaciba és magassarkúba megyek be kérni egy doboz arany marbit.
Ha elkérik a személyidet, onnantól mondhatsz, amit akarsz, nem adnak cigit. Van minden trafikosnak annyi vevője, hogy nem reszkíroz egy kiöltözött tini miatt.
Ha netán bevállalós a trafikos és ad cigit, le sem bukik, malaca van.
Nem fognak.
Tök mindegy mit mondasz. Amúgy a lejárt személyi június 30-ig érvényes, itt már bukna a sztori.
Elég gyakori az ilyen próbálkozás, de ha bukta van, nem csak az üzletet büntetik meg, hanem konkrétan az eladót is fél millára. Egyik eladó sem fog kockáztatni.
Akkor a személyiset nem játszom el. Simán kiadják nekem kinézek 18-nak anyukám szerint is.
Sok osztálytársamnak is kiadják meg sok 15 éves ismerősömnek is kiadják abba a dohiboltba, szóval egy próbát megér. Ha egy nagyon alacsony 15 évesnek kiadják akkor nekem is biztos.
24 eves vagyok es nem szolgalnak ki szemelyi nelkul a mai napig, mert nem hiszik el bemondasra, hogy elmultam mar 18 :D
Ha fiatalnak nezel ki, tokmindegy mit viselsz, elkerik a szemelyid. Ha nincs, akkor viszlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!