Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek is hülyeség az...

Szerintetek is hülyeség az hogy az e-cigitől meghalhat valaki és be is vizesedhet a tüdeje?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 07:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Felrobbanhat a szájába meg stb. Ezek mind hülye ilyesztgetések. Egy dohányos ugyse fog rájuk hallgatni, közük én sem. Én csak most kezdtem amugy nemrég cigizni szóval nekem még tuti nem vizesedik fel semmi....
2022. ápr. 15. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
A kulcsszó a még.
2022. ápr. 15. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Egy dohányos úgy sem fog ezekre hallgatni, nem egy észlények ;)
2022. ápr. 15. 08:11
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
57%
Nem fog felrobbanni. A hírekben akiknél ez megtörtént, azok otthon módosított cigiket használtak, de alapvető szabály az, hogy csak olyat szabad használni, ami megfelelő védelemmel van ellátva. Az eliquid nem okoz alapvetően tüdővizenyőt, nem kell ettől tartani. 10 évig ha nekem semmi bajom nem volt ettől, akkor senkinek sem lesz, csak nem szabad otthon gányolni hozzá a dolgokat és ennyi.
2022. ápr. 15. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog vizesedni, mondván minimális víz van benne. Felrobbanni fel tud, kb annyi eséllyel mint egy telefon, ami szintén nem gyakori.
2022. ápr. 15. 22:52
 6/6 simad ***** válasza:
Nem robbansz fel javaslom ha át térnél RTA tankokhoz akkor 0.10 ohm alatti tekeréseket ne használj mert azokkal fel lehet robbanni xd.
2022. ápr. 17. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!