Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek az e-cigi hibálya...

Szerintetek az e-cigi hibálya vagy csak az enyém rosz?

Figyelt kérdés
Vettem egy elektromos cigit de a legolcsobbat amit lehet kapni (4000ft) csak hogy kiprobáljam milyen és megadja nekem az érzetet de pár slukk után mindig elkezd melegedni és akkor már nem ad füstöt. ugy terveztem hogyha bevállik veszek a drágábbat (oxygaint) és az a kérdésem hogyha van valakinek esetleg ilyen oxygain es akkor az mindig normálisan füstöl vagy azzal is vannak ilyen problémák? Előre is köszönöm a válaszokat
2010. szept. 15. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Nem egyszerűbb, ha összeszeded a lelkierődet, és LERAKOD a cigit? Meg nem olcsóbb? ha meg a pótszerre szoksz rá, akkor helyette majd mi lesz?
2010. szept. 15. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
elvileg fél óráig lehet használni egyhuzamban,szóval szerintem nem normális
2010. szept. 15. 18:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szégyen de nem szeretném letenni, viszont tudatában vagyok, hogy nagyon káros és itt van egy lehetőség ahol se letenem nem kell és nem is káros. Igy ezt választom. Viszont mielött kiadok 20e ft ot körbe érdeklödök. Azért köszönöm a választ
2010. szept. 15. 20:56
 4/4 anonim válasza:
hibája :D pontos J
2012. márc. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!