Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A szekrénybe a télikabátom...

A szekrénybe a télikabátom zsebébe rejtek el egy doboz cigit azt ugye nem fogják a szüleim megtalálni?

Figyelt kérdés

Nem használom már így tavasszal azt a kabátomat úgyhogy még a zsebébe se fog sztem anyum belenézni.

( Legalábbis remélem, hogy most a szünetben a nagytakarításnál sem fog belenyúlni a zsebébe!!!!)

2022. ápr. 13. 13:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet kimossa mielőtt elteszitek télre, akkor biztosan megtalálja.
2022. ápr. 13. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hova dugod a cigit. Rajtad fogják érezni a dohányszagot. Kivéve ha mindkettő dohányzik.
2022. ápr. 13. 17:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem cigiznek.
2022. ápr. 13. 17:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemdohányos szülők megérzik a cigiszagot,legyen az akármilyen ritka vagy gyenge. Szóval valszeg már tudják, csak nem szólnak.
2022. ápr. 14. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Erzem a dohanybüzt barkin
2022. ápr. 15. 09:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudták meg szerencsére még.
2022. ápr. 15. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan nagy gyerek vagy, hogy cigit tudsz már szerezni, miért nem takarítod te a szobádat? Ajánld fel anyudnak, hogy idén megcsinálod a saját szobádat te :)

Örülni is fog neki, hogy önállósodik a gyereke, meg kotorászni sem fog.

2022. ápr. 15. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Nővéremről így derült ki, hogy cigizik. Apámra gyakran rájön a pakolhatnék, és elkezdi átrendezni a ruhásszekrényeket. (Nem hinném hogy a szülők nagy része ilyen lenne. Van, ahol a szülő a gyerek szobájába be se megy. De nálunk máshogy van...) A tesóm kabátjának a zsebére rányúlt, és érezte, hogy van benne valami... Kivette, és hoppá, ott volt benne a cigi. Én egy ritkán használt táskába rejtegettem a cigimet sokáig, de faterom valamiért elkezdett benne kutakodni, és ott találta meg. Akkor már 1 éve cigiztem szinte napi rendszerességgel, mégis így buktam le.

Hidd el, a polcodon/fiókodban valami nagyobb tárgy alá/mögé bújtatva nagyobb biztonságban lesz.

(Kicsit hosszú lett, bocsi :D )

2022. ápr. 19. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Talán inkább ne cigizz. Mi értelme van, mondd? Ennyi idős korodra még nem lehetsz függő, szóval minek akarod egyáltalán szívni? Lehet, hogy azt hiszed, menő, meg felnőttebbnek látszol tőle, de hidd el, ez nem így van. Senki nem lát téged ettől felnőttebbnek. Menőnek sem mondanám. Szimplán csak egy egészségromboló hülyeség. Ráadásul bűzös is. Miért akarsz bűzösszájú, bűzösbőrű lenni?

Én, ha elmegyek az utcán valaki mellett, aki bagózik, elfordítom a fejem és visszatartom a lélegzetemet. Még utána is jópár lépés távolságig.

Biztos egy csomó fiú is meggondolja, kezdjen-e cigiző lánnyal. Bagós ember nehezeben adja el lakását, autóját. (Mert büdös.) Bár ez téged még biztos nem izgat.

Na meg, valószínűleg rövidebb életed lesz. Bár, jelenleg még biztos ez sem izgat, viszont mire fog, addigra már késő lesz.

Szóval, a helyedben én a szemetesbe dugnám a cigit, a továbbiak árát meg valami hasznosabbra költeném.

2022. máj. 13. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!