Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipa vásárlással kapcsolat...

Vizipipa vásárlással kapcsolatban milyen tanácsokat tudtok adni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

1 jobb ha nagyobb(magasabb) a vizipipa

2 ez jópipa?most eztneztem ki

[link]

3 meik a legjobb ár/érték arányú dohány?

4 kinai pipák (olcsobbak) sokal rosszabbak mint az aladin?

2010. szept. 15. 13:26
 1/5 anonim válasza:

szia nekem már 4 éve van pipám (2 70 centis) a méret max abban segít hogy jól nézzen ki az 50 centis is tökélete

én most nem tudom a dohányok nevét mert mind valami arab szöveg a (al waha) de ahogy nézem az oldal én nem ilyet rendeltem annó, hanem papír dobozosat vagy fém lezárható konzerv szerűt amit tudok hogy mindet ki kell próbálni igy tudod bisztosan melyik a legjobb :D

2010. szept. 15. 13:35
 2/5 A kérdező kommentje:
amugy ez az aladin jó márka? jobb mint a 3-4 ezer forintos kinaiak?
2010. szept. 15. 13:37
 3/5 anonim válasza:
hát őszintén nekem is ilyen van de nem tudom mi lehet bennük a nagy külömbség szerintem ugyan ott gyártják őket :D de ha van lehetőséged nézd meg őket élőben és amelyik a precízebb pontosabb kidolgozású azt válaszd /első voltam/
2010. szept. 15. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
A kínai pipák sokszor van hogy használhatatlanok (pl.: nem ér bele a cső a vízbe mert csak 2 cm, meg ilyen hülyeségek) ezek dísznek jók, használni nem. És én Egyiptomból hoztam még anno 200 csomag El Nakhla dohányt, mert szerintem elég jó minőségű dohány. De egyépként vigyázz hogy mit veszel mert mindent hamisítanak, még a dohányt is. Jó füstöt.
2010. szept. 15. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 3000ért vettem az én 50esemet és tökéletes, nincs rajta semmi hiba.

Mizo dohány a legjobb, csak drága.(800-1000ft/50g)

2010. szept. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!