Mi a véleményetek a nikotin mentes aroma king-ről?
Nem dohányzom így mindenféleképpen a nikotin mentes érdekel, rászokni sem szeretnék csak a kíváncsiság vezérel.
Lehet ez bármilyen szempontból káros?
Link:
Amiket belinkeltél azok mind nikotinosak.
De amúgy én ebből nikotinosat szívok, nem szoktam rá, nincs az, hogy úristen nekem ebből szívnom kell.
Inkább a kinézetükre megyek, gyűjtöm őket. Bulikba szívom csak ezeket, de nekem ez a gyengém, nem tudom miért veszek belőle folyton ha meglátok egy kis extrábban kinézőt. Most is van kb 10 db-m és szinte az összes tele van. És az a vicces, hogy a baráti társaságomon belül is többen vannak így.
Szóval szerintem előbb rászoksz ezeknek a gyűjtésére, mint magára a nikotinra😂.
ezt találtam azért linkeltem ezt be (de nem online rendelek szóval van kitől venni ...) nem a hozza jutás a lényeg csak arra lettem volna kivancsi mennyire káros:)
én nem veszek többet, annyi pénzem nincs elég drágák csak inkább sokat nassolok és azért szerentém... :)
köszi a hozzászólást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!