Ha egyszer már cigiztem 3 évig, 2 éve tettem le nagyon nehezen ,akkor ha most újra elszívok pár szálat akkor vissza szokok?
100% hogy igen.
Felejtsd el. Én ha egyszer meg tudnék szabadulni ettől a retektől úgy, hogy 2 évig eszembe sem jut, akkor tuti hogy soha többé nem emelném a számhoz újra.
Nagyon valószínű, hogy visszaszoknál újra. Először egy szál cigi, aztán még egy.. észre se vennéd egyre csak sűrűbb lenne és már vissza is szoktál.
8 évig dohányoztam, kb 1,5 éve szoktam le. A mai napig van, hogy szívesen elszívnék egy szálat, de ilyenkor arra gondolok, hogy milyen büszke volt rám mindenki a környezetemben (és én is magamra), hogy képes voltam első próbálkozásra leszokni a dohányzásról és ez is visszatart, hogy újra rágyújtsak. Gondolj a sok egészégügyi és nem utolsó sorban pénzügyi hátrányára és ne gyújts rá, mert visszaszoksz és nagyon nehéz újra végigcsinálni. Nem éri meg.
"Felejtsd el. Én ha egyszer meg tudnék szabadulni ettől a retektől úgy, hogy 2 évig eszembe sem jut, akkor tuti hogy soha többé nem emelném a számhoz újra."
A sima cigitől megtudsz szabadulni Iqos-al, ha két hétig nem szívsz mást, csak azt. A rendes cigi nem fog mellette hiányozni, és 2 hét után a normál ciginek konkrétan szén íze lesz, úgyhogy nem tudsz belőle elszívni 1 szálat, max. 1-2 slukkot! Azonban az Iqos-t is le kell tudni tenni ugyanúgy, ezzel csak azt éred el, hogy a normál cigitől megszabadulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!