Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan aki akármennyit...

Van olyan aki akármennyit cigizik akkor sem tud rá szokni a cigire?

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha már valaki (akármennyit) dohányzik, ahogy írod, annak már nem kell rászoknia, mert az már rászokott valójában.
2022. márc. 27. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én ilyen vagyok. Volt hogy nyarakat végigcigiztem de ha elfogyott, akkor nem volt ebből problémám. Már nem cigizek, mert karos, de sose volt volt olyan, hogy le kellett szoknom vagy nem bírtam nélküle.
2022. márc. 27. 11:12
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
1-es nem jól írja, nem mindenki szokik rá. Akármennyit dohányzok simán kibírom akár fél évig úgy, hogy semmit sem szívok. Valójában le is tehetném örökre, semmi nem lenne, nem hiányozna. Igazából a gond itt azzal van, hogy a társaság, meg a többieknek cigiszünet, meg bagózás közben tudsz a legtöbb infót összeszedni.
2022. márc. 27. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én úgy írtam, hogy soha egy szál cigit sem szívtam el életemben és nálam, akit látok dohányozni az dohányos, hiába állítja magáról azt, hogy ő nem szokott rá.
2022. márc. 27. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Én. Minden nyaraláskor veszek egy dobozzal, elszívok pár szálat, de a nyaraláson kívül a dohánybolt közelébe sem megyek.

Ecigim van, nikotin menteset szívok, de volt hogy ahhoz se nyúltam hónapokig. Szimplán unalomból szívom. Ha elvennéd tőlem nem hiányozna.

2022. márc. 28. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!