Dohányzás okozta pattanások?
Kb ilyen egy éve elkezdtem cigizni, nagyon kismértékben ugyan (napi 2-3 szál, nem vagyok ráfüggve mert kibírnám cigi nélkül simán, csak azért csinálom mert jól esik, sosem nőtt ez a mennyiség nálam, szóval nem lehet mondani hogy úgyis több lesz abból), de észrevettem hogy azóta nagyon pattanásos lett az arcom. Előtte nem volt ilyen, egész szép volt az arcbőröm de így nagyon sokat romlott. Hiába én keveset cigizek, akkor is. Tudom hogy ez a kevés mennyiség is rossz, és most eldöntöttem hogy nem fogok mostmár egyáltalán. Nem kell nekem, nem akarok ártani magamnak.
Az lenne a kérdésem, hogyha így leteszek a dohányzásról, akkor ugye vissza fog állni a normálisra az arcom? Remélem elmúlnak a pattanásaim. És ez kb mennyi idő lesz?
Nektek milyen tapasztalataitok vannak erről?
Esetleg bevált arcápolási tanácsokat is írhattok
Ha tudod hogy csúnya bőrt eredményez a cigi akkor mi a kérdés?Nem szívod és ésurevehető lesz a különbség.
Pórusok is jobban làthatóak annàl aki dohànyzik és zsírosabb is a bőre.
Pàr hét és vissza fog àllni a bőröd a régi kerékvàgàsba és kozmetikusnàl tisutító kezelés sem àrtana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!