Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás káros hatásait hány...

Dohányzás káros hatásait hány év múlva fogom megérezni?

Figyelt kérdés
Múlt héten pénteken kezdtem el cigizni.

2022. márc. 16. 06:56
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Van akinek évtizedek, van akinek fél év,van akinek hamarabb. Miért kezdtél el cigizni?
2022. márc. 16. 06:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert tetszett mindig is a mozdulat, és jól esik játszani a füsttel.
2022. márc. 16. 07:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Rövid távon hamar. Első körben lustább leszel, nehezebb lesz lépcsőzni, hamarabb kifulladsz. Ha rászoksz,jön a kényelmetlen elvonási tünet és egyre több cigi kell majd. A reggeli bagós köhögés is hamar érkezik. A legrosszabb az,hogy igen hamar rászoksz. 15 éve szívom. Az állóképességem egy 80 évesé kb.úgy érzem,közben 33 vagyok. Folyton köhögök, hamarabb leszek takonykóros mert gyengíti az immunrendszert és állandóan irritálva van a légutam. Bárhova megyünk,szorongok amiatt,hogy mikor,hol tudok cigizni. Az anyagi részéről nem is beszélve. A pulzusomat is emeli,hosszú távon a vérnyomást is. Szóval kb.semmi értelme,lassan gyilkolod magad. Én már feladtam a leszokást,képtelen vagyok rá (sokszor próbáltam). Ha egy csepp eszed van,addig abbahagyod,míg tudod,mert kb.2 hét alatt rászokhatsz ha van rá hajlamod. Én átkozom a napot,mikor elkezdtem.
2022. márc. 16. 07:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor inkább használj e-cigit vagy iQos-t, azok nem tesznek tönkre annyira. Egyébként hamar észre fogod venni, hogy aktív testmozgás (túra, futás, kerékpározás stb. közben sokkal hamarabb kifulladsz.
2022. márc. 16. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hamar.
2022. márc. 16. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
En tiz ev utan tettem le most járok a 3. Napnál kegyetlen elvonásom van egy idegroncs vagyok de mar ku..a sokba kerul es kezdek tonkremenni inkabb leteszem kinlodok az elvonasi tunetektol 1 2 honapig azt utana vege ennek mint hogy meg evtizedekig szivjam se nikotintapasz semmit n3m vagyok hajlando venni. Kekszet csokit vizet tolok magamba meg sokat setaloka kutyaval mast nemtudok.
2022. márc. 16. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hejj de fogod te még átkozni azt a napot meg főleg magadat hogy rászoktál.

Én is így voltam, élveztem és tetszett minden ami a bagóval össze függ.

Mire észbe kaptam már rászoktam és semmi nem tetszett benne .

Később már fulladtam, nem tudtam futni se és kökögtem. Na ez a leggusztustalanabb amikor a slejm felszakad és köpködni kell.

Meg az sok pénz amibe kerűl, az valami eszméletlen sok.

Tudom magamról hogy nem hallgat a dohányos senkire, mert azt hiszi hogy akkor teszi majd le amikor akarja.

Hát nem így van, kegyetlen kínlódással lehet letenni, amikor már az ember érzi az egészségén hogy baj van.

2022. márc. 17. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy, inkabb ra se kellene szoknod
2022. márc. 18. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Melyik káros hatására gondolsz? A büdösséget pl. egy nap után is érezni lehet, a tüdőrákhoz azért több idő kell.
2022. márc. 24. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!