Dohányzás káros hatásait hány év múlva fogom megérezni?
Figyelt kérdés
Múlt héten pénteken kezdtem el cigizni.2022. márc. 16. 06:56
1/9 Ypszilon1980 válasza:
Van akinek évtizedek, van akinek fél év,van akinek hamarabb. Miért kezdtél el cigizni?
2/9 A kérdező kommentje:
Mert tetszett mindig is a mozdulat, és jól esik játszani a füsttel.
2022. márc. 16. 07:02
3/9 anonim válasza:
Rövid távon hamar. Első körben lustább leszel, nehezebb lesz lépcsőzni, hamarabb kifulladsz. Ha rászoksz,jön a kényelmetlen elvonási tünet és egyre több cigi kell majd. A reggeli bagós köhögés is hamar érkezik. A legrosszabb az,hogy igen hamar rászoksz. 15 éve szívom. Az állóképességem egy 80 évesé kb.úgy érzem,közben 33 vagyok. Folyton köhögök, hamarabb leszek takonykóros mert gyengíti az immunrendszert és állandóan irritálva van a légutam. Bárhova megyünk,szorongok amiatt,hogy mikor,hol tudok cigizni. Az anyagi részéről nem is beszélve. A pulzusomat is emeli,hosszú távon a vérnyomást is. Szóval kb.semmi értelme,lassan gyilkolod magad. Én már feladtam a leszokást,képtelen vagyok rá (sokszor próbáltam). Ha egy csepp eszed van,addig abbahagyod,míg tudod,mert kb.2 hét alatt rászokhatsz ha van rá hajlamod. Én átkozom a napot,mikor elkezdtem.
4/9 anonim válasza:
Akkor inkább használj e-cigit vagy iQos-t, azok nem tesznek tönkre annyira. Egyébként hamar észre fogod venni, hogy aktív testmozgás (túra, futás, kerékpározás stb. közben sokkal hamarabb kifulladsz.
6/9 anonim válasza:
En tiz ev utan tettem le most járok a 3. Napnál kegyetlen elvonásom van egy idegroncs vagyok de mar ku..a sokba kerul es kezdek tonkremenni inkabb leteszem kinlodok az elvonasi tunetektol 1 2 honapig azt utana vege ennek mint hogy meg evtizedekig szivjam se nikotintapasz semmit n3m vagyok hajlando venni. Kekszet csokit vizet tolok magamba meg sokat setaloka kutyaval mast nemtudok.
7/9 anonim válasza:
Hejj de fogod te még átkozni azt a napot meg főleg magadat hogy rászoktál.
Én is így voltam, élveztem és tetszett minden ami a bagóval össze függ.
Mire észbe kaptam már rászoktam és semmi nem tetszett benne .
Később már fulladtam, nem tudtam futni se és kökögtem. Na ez a leggusztustalanabb amikor a slejm felszakad és köpködni kell.
Meg az sok pénz amibe kerűl, az valami eszméletlen sok.
Tudom magamról hogy nem hallgat a dohányos senkire, mert azt hiszi hogy akkor teszi majd le amikor akarja.
Hát nem így van, kegyetlen kínlódással lehet letenni, amikor már az ember érzi az egészségén hogy baj van.
8/9 anonim válasza:
Te hülye vagy, inkabb ra se kellene szoknod
9/9 anonim válasza:
Melyik káros hatására gondolsz? A büdösséget pl. egy nap után is érezni lehet, a tüdőrákhoz azért több idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!