Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van hogy a cigitől...

Miért van hogy a cigitől elszédülök és fáj a torkom? Rosszul szívom?

Figyelt kérdés
gondoltam h szájrák de az orvos azt mondta h nem
2007. dec. 30. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
De mi a francnak cigizel, ha nem esik jól a szervezetednek? Ez már tényleg balfaszság!
2008. márc. 21. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
19 vagyok, két éve dohányzom, ilyen tünetem nekem is volt amikor kezdtem. elmúlt. elég kellemetlen, és valóban le kellene tenned, de nem az én dolgom, és MINT AHOGY SENKI MÁSÉ SEM LENNE megmondani hogy mit csinálj. Egyfajta görcsös érzés a torokban ugye? elmúlik idővel. Azonban arra készülj fel, hogy ha erősdohányos leszel, illetve hosszabb idő múlva hozzá kell szoknod a reggeli slejnhez, és ahhoz az érzéshez, hogy egy-egy sóhaj által már nem tudsz annyi levegőt venni mint amennyire eddig szükséged volt. Persze nem drasztikus mértékű dolgok ezek, de ez van.
2008. máj. 24. 22:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem AGYRÁK de sajnos úgy látom még nem fejlődött ki teljesen, Ephialtész!
2008. jún. 30. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!