Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszoktam a dohányzásról?

Leszoktam a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Tudogyulladasom lett es rosszul voltam ezert nem dohanyoztam 5 napig, de mar majdnem meggyogyultam de meg nem vagyok a toppon de egyszeruen nem tudok elszivni egy cigit sem mert nem kivanom. 3 eve dohanyzok es kozel napi 1 doboz elment. En ennek orulok igazabol, de szerintetek leszoktam a cigirol?😁

2022. febr. 26. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem. Viszont most kell megragadni az alkalmat és nem is próbálkozni semmikor, hogy jólesne az a cigi, vagy sem.
2022. febr. 26. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de jó kezdet! Kávét meg piát mostanában ne igyál, mert azok nagyon kívánják! Sok sikert! Egyébként én is egy tüdőgyuszi alatt hagytam abba.
2022. febr. 26. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egy tüdőgyulladás után jött az elhatározás, hogy lehet nélküle is élni. Igaz, hogy fél évig tartott, míg teljesen elhagytam a cigit. Még álmodtam is azzal, hogy van egy doboz tartalék cigim, pedig dehogy volt!

Utána kitisztult a tüdőm, 30.000-el több maradt a zsebemben. Ennek 5 éve, és nem hiányzik egyáltalán.

2022. febr. 26. 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, ahogy latom akkor vannak akik ugyan igy vannak mint en:D ment a zold mindenkinek
2022. febr. 26. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Ja igen! Ne próbálkozz csökkentéssel, hogy mittudomén csak napi 5 szálat, az nem megy! Semmit!
2022. febr. 26. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

3.vagyok, nekem pedig a csökkentés vált be. A tüdőgyuszi után fokozatosan visszaállt a napi 8-10 szál. Aztán ezt csökkentettem, amikor elfogyott a dohány, kidobtam a töltőt, hüvelyt, papírt, sodrót. Amikor nem bírtam tovább, csak dobozost vettem, hogy ez az utolsó doboz. Addig vettem az utolsó dobozokat és szívtam a napi 3-4 szálat, amíg egyszer már nem vettem meg. Utána volt nehéz 1-2 hónapig, aztán már nem hiányzott.

2022. febr. 26. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: No igen, nem vagyunk egyformák, de a környezetemben nem láttam rá példát, hogy valakinek bejött volna. Jó, hogy neked igen.
2022. febr. 26. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy nem tudod elszívni a cigit?

Próbálgatod?

2022. febr. 27. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!